ΕΛΛΑΔΑ

Στο νοσοκομείο 24χρονος μετά από καβγά

Για προσωπικές διαφορές φέρεται να ήλθαν στα χέρια, τρεις Πακιστανοί προχθές το βράδυ σε περιοχή του Πύργου, οι οποίοι διαπληκτίστηκαν άγρια μεταξύ τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews.com, στη συμπλοκή συμμετείχαν ένας 24χρονος Πακιστανός, ένας 26χρονος ομοεθνής του καθώς και ένα ακόμη άτομο, επίσης από το Πακιστάν. Οι τρεις τους, ήλθαν στα χέρια, το βράδυ της περασμένης Τετάρτης στην οδό Ρήγα Φεραίου.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν πως ο 24χρονος και ο 26χρονος ξεκίνησαν να λογομαχούν και λίγο αργότερα τα αίματα «άναψαν» με αποτέλεσμα οι δυο τους να πιαστούν στα χέρια και να γρονθοκοπούνται ανελέητα ενώ στο όλο σκηνικό συμμετείχε ακόμα ένας Πακιστανός, ο οποίος διαφεύγει από τις αρχές.

Αποτέλεσμα ήταν ο 24χρονος να μεταφερθεί εσπευσμένα με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Νοσοκομείο του Πύργου όπου και νοσηλεύεται με κακώσεις ενώ από τους αστυνομικούς της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, συνελήφθη χθες τα ξημερώματα ο 26χρονος ο οποίος κρατείται με την κατηγορία της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, απειλή και εξύβριση, ύστερα από μήνυση που υπέβαλε εις βάρος του ο 24χρονος ομοεθνής του.

Να σημειωθεί πως ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ηλείας ενώ για το περιστατικό συνελήφθη και ο 24χρονος τραυματίας, ο οποίος αφέθηκε ελεύθερος.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact