ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στο νοσοκομείο η Τάνια Τσανακλίδου

Ένα ατύχημα που είχε το βράδυ του Σαββάτου η Τάνια Τσανακλίδου, την ανάγκασε να μεταφερθεί εσπευσμένα στο νοσοκομείο.

Η αγαπημένη καλλιτέχνιδα, που πρωταγωνιστεί στη θεατρική παράσταση «Όσα η καρδιά μου στην καταιγίδα» στο θέατρο Τέχνης, έπεσε στο θέατρο με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο κεφάλι.

Οι συνάδελφοι της την μετέφεραν αμέσως στο νοσοκομείο.

Η ίδια, ευχαρίστησε όσους την βοήθησαν με μία φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook. «Δεν θα πεθάνουμε ποτέ…  κ@@@@@ νεκροθάφτη», ήταν η λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία της.

Η τραγουδίστρια έγραψε σήμερα το πρωί στο facebook:

«Ένα ατύχημα που είχα χθες, ευτυχώς όχι σοβαρό, κι αυτή η έκρηξη αγάπης που είχα από εσάς καλοί μου φίλοι, με έκαναν να συνειδητοποιήσω για πολλοστή φορά, ότι όσο ‘μάγκας’ κι αν νιώθει κανείς μέσα στην αυτάρεσκη μοναξιά του, τίποτα δεν είναι πιο όμορφο από τη ζεστασιά των ανθρώπων που μας αγαπούν κι αγαπάμε. Καλή μας ημέρα όμορφα πλάσματα!»

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact