ΕΛΛΑΔΑ

Στο Ψυχιατρείο η Θεσσαλονικιά που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά

Με εντολή εισαγγελέα η αυτοαποκαλούμενη παρουσιάστρια οδηγείται στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης καθώς ο εισαγγελέας διέταξε ακούσια νοσηλεία σύμφωνα με το grtimes.gr.

Κραυγάζοντας ότι ο Νίκος Χαρδαλιάς καταστρέφει την Ελλάδα με τους λαθρομετανάστες, πέρασε το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Θεσσαλονίκης η Ιωάννα Κουσκούση.

Ύστερα από έντονη στιχομυθία που είχε με τον εισαγγελέα Πονικής Δίωξης ο τελευταίος διατάξε τη νοσηλεία της στο Ψυχιατρείο

Η Θεσσαλονικιά «παρουσιάστρια» και ραδιοφωνική παραγωγός, η οποία πέρασε τη νύχτα στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης, δέχτηκε μήνυση από τον υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας, καθώς λίγο μετά τις 16:00 της Τρίτης και ενώ ο Νίκος Χαρδαλιάς γευμάτιζε σε εστιατόριο του κέντρου της Θεσσαλονίκης, εκείνη του επιτέθηκε πετώντας του νερό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ

Ιωάννα Κουσκούση: Ποια είναι η Θεσσαλονικιά που μπουγέλωσε τον Χαρδαλιά και τα επεισόδια που πρωταγωνίστησε

Σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία από τους αστυνομικούς του Τμήματος Προστασίας Κράτους και Δημοκρατικού Πολιτεύματος της Υποδιεύθυνσης Κρατικής Ασφάλειας Θεσσαλονίκης …και αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της έργω εξύβρισης και της απειλής.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact