ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Στο χειρουργείο ο 12χρονος γιος του Ανδρέα Μπάρκουλη

Ακόμα έναν Γολγοθά ανεβαίνουν ο Ανδρέας Μπάρκουλης και η σύζυγός του, Μαίρη, καθώς ο 12χρονος γιος τους υποβάλλεται σε χειρουργική επέμβαση.

Παραμονή των Χριστουγέννων, ο μικρός Νικόλας εισήχθη στο χειρουργείο γνωστού θεραπευτηρίου των βορείων προαστίων της Αθήνας, καθώς, όπως σας έχουμε ενημερώσει, πάσχει από την αυτοάνοση νόσο του Crohn. «Γυάλισαν τα ματάκια του από την νάρκωση… Με κοίταξε… “Μάμα σ’ αγαπώ” πρόλαβε να πει και κοιμήθηκε», έγραψε η Μαίρη Μπάρκουλη στη σελίδα της στο Facebook και οι διαδικτυακού της φίλοι έσπευσαν να της ευχηθούν για τη νέα δοκιμασία που περνάει η οικογένειά της.

Η νόσος Crohn δημιουργεί πολλά προβλήματα στο γαστρεντερικό σύστημα, καθώς το τοίχωμα ενός ή περισσοτέρων τμημάτων του πεπτικού συστήματος πρήζεται, ερεθίζεται και φουσκώνει.

«Ο Νικόλας πέρασε μεγάλη κατάθλιψη και, όπως μας είπαν, αυτό το νόσημα το δημιουργεί ο εαυτός μας. Με τόσα προβλήματα τόσα χρόνια μέσα στο σπίτι μας, που τα περνάει μαζί μας και ο Νικόλας, τι περιμένεις;», είχε δηλώσει τον περασμένο Σεπτέμβρη η μητέρα του, προσθέτοντας ότι ακολουθούσε αγωγή για να μπορέσει να επανέλθει στη φυσιολογική του κατάσταση.

 

 

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact