ΕΛΛΑΔΑ

Συγγενής ασθενούς ξυλοκόπησε και δάγκωσε γιατρό στο Ρέθυμνο

Απίστευτες στιγμές έζησαν όσοι βρίσκονταν στο νοσοκομείο του Ρεθύμνου την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς, με πατέρα και γιο να τα κάνουν γυαλιά καρφιά.

Πατέρας και γιος, που μόλις είχαν μεταφέρει στο νοσοκομείο τον μικρότερο γιο της οικογένειας, ο οποίος ήταν μεθυσμένος και τραυματισμένος στο κεφάλι και στο πρόσωπο. 

Ο πατέρας και ο μεγαλύτερος γιος θύμιζαν ταύρους σε υαλοπωλείο από την πρώτη στιγμή που μπήκαν στο νοσοκομείο, όπως αναφέρει η «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» και άρχισαν να φωνάζουν και να βρίζουν τους πάντες, ενώ οι γιατροί περιποιούνταν τον μικρότερο γιο.

Ενώ οι δύο άνδρες συνέχιζαν τον εξάψαλμο, ένας ειδικευόμενος, ο οποίος είχε κληθεί για άλλο περιστατικό στα Τ.Ε.Π, επιχείρησε να τους ηρεμήσει, ωστόσο, εκείνοι τον ξυλοκόπησαν. Μάλιστα, ένας εκ των δύο του δάγκωσε το μάγουλο.

Η αστυνομία συνέλαβε τους δύο άνδρες και ακόμη δύο συγγενείς τους, οι οποίοι συμμετείχαν στον καβγά. Με προφορική εντολή του Εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι την Κυριακή (1/1).

Ο ειδικευόμενος κατέθεσε μήνυση για εξύβριση, πρόκληση απλών σωματικών βλαβών, συκοφαντική δυσφήμηση, φθορά δημόσιας περιουσίας, αντίσταση κατά της αρχής, απόπειρα κλοπής και διατάραξη οικιακής ειρήνης.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact