ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονιστικό βίντεο με διασώστες να βγάζουν ζωντανό από πηγάδι έναν 5χρονο

Πώς τον τράβηξαν στην επιφάνεια

Ένα συγκλονιστικό βίντεο με διασώστες να βγάζουν ζωντανό από πηγάδι βάθους 30 μέτρων στην Ινδία ένα 5χρονο αγόρι είδες το φως της δημοσιότητας.

Ο 5χρονος ήταν μαζί με τους φίλους του και μάζευε φρούτα από κάποια δέντρα, όταν άγνωστο πώς, έπεσε μέσα στην τρύπα.

Οι φίλοι του είδαν το περιστατικό και ενημέρωσαν τους γονείς του, οι οποίοι με την σειρά τους ζήτησαν την βοήθεια των αρχών.

Η «Ομάδα Διάσωσης Από Φυσικές Καταστροφές» έφτασε γρήγορα στο σημείο και έριξε μία κάμερα στην τρύπα για να διαπιστώσει την κατάσταση του μικρού.

Αφού το αγοράκι είχε τις αισθήσεις του και ανταποκρινόταν σε όλα όσα του έλεγαν, άρχισαν να το τροφοδοτούν με οξυγόνο και του πέταξαν ένα σχοινί, το οποίο το έδεσαν στο πόδι του. Έτσι, μπόρεσαν να το τραβήξουν στην επιφάνεια.

Δείτε το βίντεο:

ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΤΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact