ΚΟΣΜΟΣ

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες παιδιών από το μακελειό στο Πακιστάν: Εκαψαν τη δασκάλα μπροστά στα μάτια μας [εικόνες]

 

Η απίστευτη βιαιότητα με την επίθεση ενόπλων Ταλιμπάν σε σχολείο του Πακιστάν που άφησε πίσω του περισσότερους από 140 νεκρούς, έχει συγκλονίσει όλο τον πλανήτη.

Η πλειοψηφία των θυμάτων είναι μαθητές από 10 έως και 20 ετών με τις οικογένειες τους να θρηνούν για το απίστευτο μακελειό στην περιοχή Πεσαβάρ.

Συγκλονιστικές είναι πάντως οι μαρτυρίες των μαθητών που βρέθηκαν μέσα στην «κόλαση» και ζουν από θαύμα… Στις μαρτυρίες τους αναφέρουν ότι οι ένοπλοι εισέβαλλαν στο σχολείο γαζώνοντας το με αυτόματα όπλα.

Eνας 16χρονος μαθητής είπε χαρακτηριστικά «Σκότωσαν και έκαψαν τη δασκάλα μας μπροστά στα μάτια μας κρυφτήκαμε κάτω από τα θρανία, άλλος πυροδότησε τα εκρηκτικά με τα οποία ήταν ζωσμένος. Ο αρχηγός τους διέταξε να σκοτώσουν τα παιδιά που κρύβονταν κάτω από τα θρανία».

Eνας άλλος 16χρονος που έζησε τον τρόμο αποκάλυψε «Εκανα τον πεθαμένο για να σωθώ. Αρχισαν να τα εκτελούν πρώτα τα μεγάλα σε ηλικία παιδιά και μετά τα μικρότερα».  

 

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact