ΕΛΛΑΔΑ

Σύγκρουση πλοίων στο λιμάνι της Κυλλήνης

Αναστάτωση επικράτησε χτες το βράδυ στο λιμάνι της Κυλλήνης, καθώς ένα πλοίο προσέκρουσε σε ένα άλλο, χωρίς να υπάρξει κάποιος τραυματισμός επιβάτη ή μέλους πληρώματος.

Συγκεκριμένα,  το επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο “ΜΑΡΕ ΝΤΙ ΛΕΒΑΝΤΕ”, στο οποίο επέβαιναν 660 επιβάτες και 37 μέλη πληρώματος, προσέκρουσε, κατά τη διαδικασία χειρισμών πρόσδεσής του, στο επιβατηγό – τουριστικό πλοίο “HARMONY G”, όπου ήταν ελλιμενισμένο, χωρίς επιβάτες, σύμφωνα με πληροφορίες του λιμενικού.
 
Υλικές ζημιές προκλήθηκαν στο πλοίο που δεν είχε επιβάτες,«HARMONY G», και ειδικότερα στην πρωραία αριστερή και δεξιά πλευρά του, πάνω από την ίσαλο γραμμή. Σήμερα, του απαγορεύτηκε ο απόπλους του, μέχρι την επιθεώρησή του από το τοπικό κλιμάκιο επιθεώρησης πλοίων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact