ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις φυγόποινων σε Ιωάννινα και Ηγουμενίτσα

Δύο φυγόποινοι, σε βάρος των οποίων εκκρεμούσαν ένταλμα σύλληψης και καταδικαστική απόφαση, συνελήφθησαν χθες από αστυνομικούς των υπηρεσιών των Αστυνομικών Διευθύνσεων Ιωαννίνων και Θεσπρωτίας.

Αναλυτικότερα, εντοπίστηκαν χθες το μεσημέρι στο Δελβινάκι Ιωαννίνων, από αστυνομικούς του Ά Τμήματος Συνοριακής Φύλαξης Δελβινακίου, ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Γρεβενών, για κλοπές. Επιπρόσθετα, όπως διαπιστώθηκε ο 23χρονος στερούνταν παντελώς ταξιδιωτικών εγγράφων.

Επίσης χθες το μεσημέρι στην Ηγουμενίτσα, από αστυνομικούς του Τμήματος Αλλοδαπών Ηγουμενίτσας, ένας 33χρονος υπήκοος Αλβανίας, διότι εκκρεμούσε σε βάρος του καταδικαστική απόφαση του Τριμελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, ποινής φυλάκισης 2 ετών, για παράβαση του Νόμου «περί αλλοδαπών». Επιπρόσθετα, διαπιστώθηκε ότι ο 33χρονος στερούνταν νομιμοποιητικών εγγράφων παραμονής στη χώρα.

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στους αρμόδιους Εισαγγελείς.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact