ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για λειτουργία παράνομου οίκου ανοχής

Στον εντοπισμό διαμερίσματος στην ανατολική Θεσσαλονίκη, όπου με το πρόσχημα παροχής υπηρεσιών μασάζ, λειτουργούσε παράνομα ως οίκος ανοχής, οδηγήθηκαν αστυνομικοί του τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος και Εμπορίας Ανθρώπων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Θεσσαλονίκης.

Συνελήφθη ο 44χρονος ημεδαπός ιδιοκτήτης της επιχείρησης και η 28χρονη υπεύθυνη του χώρου, σε βάρος των οποίων, καθώς και σε βάρος 46χρονου ημεδαπού συνιδιοκτήτη της επιχείρησης που αναζητείται, σχηματίζεται δικογραφία για «Διευκόλυνση ακολασίας άλλων κατά συναυτουργία».

Όπως προέκυψε από την αιφνιδιαστική αστυνομική επιχείρηση, που πραγματοποιήθηκε χθες το μεσημέρι, στο διαμέρισμα, με το πρόσχημα υπηρεσιών μασάζ, εκδίδονταν γυναίκες σε πελάτες έναντι χρηματικής αμοιβής, έπειτα από τηλεφωνικά ραντεβού. Για την παροχή ερωτικών υπηρεσιών εγκαταστάθηκαν στο διαμέρισμα και εκδίδονταν, η υπεύθυνη του χώρου και επιπλέον έξι ημεδαπές, σε βάρος των οποίων βεβαιώθηκαν πταισματικές παραβάσεις για παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων προσώπων.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ η αστυνομική έρευνα συνεχίζεται για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του 46χρονου συνιδιοκτήτη της επιχείρησης.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact