ΕΛΛΑΔΑ

Συλλήψεις για την αιματηρή ληστεία σε κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία

Συνελήφθησαν στην Αττική από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Πύργου, δύο από τα μέλη της ομάδας που λήστεψε τον Ιούνιο σε  κοσμηματοπωλείο στην Αρχαία Ολυμπία.

Πρόκειται για δύο Αλβανούς, ηλικίας 34 και 40 ετών που εντοπίστηκαν σε Κερατσίνι και Γλυφάδα αντίστοιχα. Επιπλέον, αναζητούνται τα υπόλοιπα τρία μέλη της εγκληματικής ομάδας, δύο Αλβανοί 31 και 30 ετών και ένας 47χρονος Έλληνας, τα στοιχεία των οποίων έχουν ταυτοποιηθεί, ενώ να θυμίσουμε ότι η ληστεία είχε λεία συνολικά 120.000 ευρώ.

Στο σπίτι του πρώτου Εκεί βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι με αλλοιωμένα στοιχεία που έφερε προσαρμοσμένη μία γεμιστήρα με πέντε φυσίγγια, πτυσσόμενο στιλέτο, τέσσερις τηλεφωνικές συσκευές και επτά κάρτες SIM. Ο συλληφθείς κατά τη σύλληψή του επέδειξε πλαστό δελτίο ταυτότητας.

Στο σπίτι του δεύτερου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν πιστόλι που έφερε γεμιστήρα με δύο φυσίγγια και είχε οπλιστεί, 12 φυσίγγια πιστολιού, σιδερογροθιά, αλεξίσφαιρο γιλέκο, βαριοπούλα, καθώς και πλήθος τηλεφωνικών συσκευών και καρτών SIM τηλεφωνικών συνδέσεων.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact