ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Συνάντηση Μέρκελ, Ολάντ και Γιούνκερ στο Βερολίνο

Κορυφώνονται οι διαβουλεύσεις για το ελληνικό οικονομικό ζήτημα και σε αυτό το πλαίσιο συναντώνται το απόγευμα στο Βερολίνο η γερμανίδα καγκελάριος Άνγκελα Μέρκελ, ο γάλλος πρόεδρος Φρανσουά Ολάντ και ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλωντ Γιούνκερ.

Η Ελλάδα, ακόμα κι αν δεν είναι ο επίσημος λόγος για τις συνομιλίες τους, θα είναι στην ατζέντα και της σημερινής συνάντησης όπως είπε ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής στην Süddeutsche Zeitung, σύμφωνα με προδημοσίευση αποσπασμάτων μιας συνέντευξής του που δημοσιεύεται σήμερα Δευτέρα στην εφημερίδα.

Στη χθεσινή τηλεδιάσκεψη που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με Μέρκελ και Ολάντ η συζήτηση διεξήχθη σε πολύ καλό κλίμα και στην κυβέρνηση θεωρούν ότι οι συνομιλητές της μοιράζονται την άποψη ότι πρέπει να βρεθεί γρήγορα λύση.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact