ΕΛΛΑΔΑ

Συνελήφθη στο Κρανίδι 42χρονη που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της πριν από 2 χρόνια

Στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ναυπλίου οδηγήθηκε σήμερα η 42χρονη που συνελήφθη στο Κρανίδι και κατηγορείται για ανθρωποκτονία από πρόθεση.

Ο Εισαγγελέας Ναυπλίου, λόγω αρμοδιότητας, διέταξε την μεταγωγή της στον Ανακριτή Τρίπολης και αύριο το πρωί η 42χρονη, που φέρεται να χτύπησε μέχρι θανάτου την πεθερά της, θα προσαχθεί στον Ανακριτή, προκειμένου να απολογηθεί και προσωρινά κρατείται στο αστυνομικό τμήμα Ναυπλίου.

Η 42χρονη συνελήφθη χθες βράδυ στο Κρανίδι Αργολίδας. Σε βάρος της εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης του ανακριτή Τρίπολης.

Στα τέλη Ιουνίου του 2013 μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Τρίπολης χτυπημένη και σε κακή κατάσταση μια 94χρονη γυναίκα, στην οποία παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και οδηγήθηκε στο σπίτι της, όπου την επομένη ημέρα κατέληξε.

Λόγω του αιφνίδιου θανάτου της, διατάχθηκε από το Αστυνομικό τμήμα Τρίπολης που ενεργούσε προανάκριση διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Ο ιατροδικαστής στην έκθεσή του, ανέφερε ως πιθανή αιτία θανάτου τα χτυπήματα που είχε δεχτεί η 94χρονη. Επιπλέον, κατά την προανακριτική διαδικασία προέκυψαν και ενοχοποιητικές μαρτυρίες σε βάρος της 42χρονης, που αναφέρουν ότι χτύπησε την ηλικιωμένη πεθερά της.

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact