ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor All Star Spoiler 1/30: Ποιοι κερδίζουν την αποψινή ασυλία

Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει – Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα συμβούλιο αποκαλύψεων.

Toν δεύτερο αγώνα ασυλίας θα παρακολουθήσουμε απόψε στο Survivor All Star. Οι δύο ομάδες θα ριχτούν στον στίβο μάχης προκειμένου να πάρουν την ασυλία και να μην χάσουν κάποιον παίκτη.

Στο πρώτο επεισόδιο της νέας εβδομάδας στο Survivor All Star, οι Μπλε ηττήθηκαν από τους Κόκκινους στον πρώτο αγώνα ασυλίας και «έβγαλαν» στον τάκο τον Κρις Σταμπούλη.

Στο επεισόδιο της Κυριακής είδαμε πως ο Σώζων Παλαίστρος Χάρος είναι η νέα είσοδος στην παραλία των Μπλε. Η συνάντησή του με την Εύη Σαλταφερίδου ξύπνησε μνήμες του παρελθόντος. Πώς είναι σήμερα η σχέση τους;

Ένα νέο θέμα συζήτησης αναδύεται στην ομάδα των Μπλε μετά την χθεσινή συντριπτική ήττα τους στο στίβο μάχης. Ο δεύτερος αγώνας ασυλίας είναι για γερά νεύρα καθώς κανένας δεν θέλει να χάσει. Ένας αγώνας που θα πυροδοτήσει εξελίξεις και στις δυο ομάδες και ένα Συμβούλιο αποκαλύψεων.

Οι Κόκκινοι αναλύουν την Μπλε ομάδα και όσα οδήγησαν στην υποψηφιότητα του Chris. Μάλιστα δεν θα λείψουν και οι χαρακτηρισμοί όπως «κλίκα» και «αρχηγός».

Ποιοι κερδίζουν την αποψινή ασυλία

Όπως όλα δείχνουν οι Διάσημοι το… βρήκαν και το ερώτημα που τίθεται είναι αν θα καταφέρουν να επικρατήσουν και στο αγώνισμα ασυλίας της Δευτέρας (30/1).

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι Κόκκινοι θα επικρατήσουν και πάλι με αποτέλεσμα οι Μπλε να κληθούν να ξαναψηφίσουν.

Αυτός είναι ο δεύτερος υποψήφιος παίκτης προς αποχώρηση

Oι Κόκκινοι θα πάνε ως παρατηρητές στο αποψινό συμβούλιο ενώ οι Μπλε θα κληθούν να ξαναψηφίσουν. Μετά την ψηφοφορία ακόμα ένας παίκτης τους θα είναι υποψήφιος προς αποχώρηση, γεγονός που θα φέρει μεγάλες εντάσεις στην ομάδα.

Δίπλα στον Κρις Σταμούλη, όλα δείχνουν ότι θα βρεθεί η Εύη Σαλταφερίδου και όχι η Ρία Κολοβού, όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact