ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Survivor – Τελικός: Αγνώριστη η Ασημίνα!

Φορώντας μια απίθανη τουαλέτα σε λευκή απόχρωση, ψηλές πλατφόρμες και με τέλειο μακιγιάζ αλλά και χτένισμα η παίκτρια μαγνήτισε τα «βλέμματα».

Χαρούμενη και πανευτυχής που κατάφερε που έφτασε στην τριάδα του ημιτελικού η Ασημίνα στις πρώτες της δηλώσεις δήλωσε ευγνώμων για τη στήριξη του κοινού ενώ στο live του ημιτελικού ήταν πολύ συγκινημένη καθώς στο πλευρό της είχε τους δικούς της ανθρώπους αλλά και τον σύντροφό της, Χρήστο Δάντη, ο οποίος της αφιέρωσε τραγούδι μπροστά σε όλους.

«Χαίρομαι πάρα πολύ που βγήκα στην τρίτη θέση. Είμαι ευγνώμων για τον κόσμο που μπήκε στη διαδικασία να με στηρίξει και να με ψηφίσει απέναντι σε δυο πολύ δυνατούς παίκτες, τον Στάθη και τον Άρη. Η αλήθεια είναι πως είμαι μέσα από την πρώτη μέρα και μου έρχονται πολλές στιγμές στο κεφάλι.

Ήθελα να είμαι στον τελικό, εννοείται… Στενοχωριέμαι που δεν έφτασα απλά ξέρω ότι εξίμισι μήνες μάχομαι για αυτή τη μέρα, αυτός ήταν ο στόχος μου, έφτασα σε αυτή τη μέρα, δεν με νοιάζει σε ποια θέση…»”, είπε και συνέχισε:

«Νομίζω ότι αυτός που έχει ζήσει το Survivor πιο πολύ μετά από μένα, γιατί ο Στάθης μπήκε αργότερα, είναι ο Άρης. Για μένα πρέπει να το πάρει ο Άρης», είπε μεταξύ άλλων.

Πηγή: gossip-tv.gr

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact