ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Σβίγκου: Ο Τσίπρας δεν θα φέρει συμφωνία που δεν θα περάσει από την ΚΟ

«Ο ίδιος ο πρωθυπουργός δεν πρόκειται να φέρει στο υπουργικό συμβούλιο μία συμφωνία, η οποία μετά δεν θα περάσει από την Κοινοβουλευτική Ομάδα» ανέφερε, μιλώντας το πρωί στο MEGA, η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου και πρόσθεσε ότι προφανώς και η συμφωνία θα πρέπει να συζητηθεί, και στα όργανα του κόμματος και στην Κοινοβουλευτική Ομάδα.

«Η κυβέρνηση κατέθεσε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο προς τους θεσμούς. Σ’ αυτό περιέχονται οι προτάσεις της ελληνικής κυβέρνησης, όπως τις έχει παρουσιάσει και ο πρωθυπουργός στο άρθρο του στη Monde την Κυριακή. Σ’ αυτό περιέχονται και οι υποχωρήσεις της ελληνικής κυβέρνησης. Θεωρούμε ότι μέσα από αυτό το κείμενο μπορεί να βρεθεί ένας κοινός τόπος ανάμεσα στην ελληνική πλευρά και τους δανειστές» συμπλήρωσε η εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, σημειώνοντας ότι «έχει κάνει η κυβέρνηση πολύ σημαντικά βήματα και αυτήν τη στιγμή είναι στο χέρι των ηγεσιών της Ευρώπης- δεν είναι απλώς ένα τεχνικό ζήτημα και δεν είναι τεχνικές οι διαφορές- είναι στο χέρι των πολιτικών ηγεσιών της Ευρώπης να πείσουν ότι θέλουν κι αυτές την πολιτική λύση όπως τη θέλει και η ελληνική κυβέρνηση και ότι θέλουν μία λύση βιώσιμη που δεν θα αναγκάζει τους Έλληνες να βάλουν κι άλλο βαθιά το χέρι στην τσέπη, αλλά θα δίνει ανάσες ανάπτυξης».

«Επιμένουμε σε μία διαφορετική λύση, η οποία θα εντάσσει μέσα και το ζήτημα της αναδιάρθρωσης του χρέους, θα εντάσσει και το ζήτημα της ανάπτυξης» υπογράμμισε η κ. Σβίγκου, κάνοντας λόγο για βιώσιμη λύση και επωφελή στον ελληνικό λαό.

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Πρεσβεία Ισραήλ στην Αθήνα: «Οι πύραυλοι του Ιράν φτάνουν μέχρι την Ευρώπη»

Ηχηρό καμπανάκι κινδύνου χτυπάει η πρεσβεία του Ισραήλ…

Τραμπ: «Τους κάνουμε χαμό, αλλά το μεγάλο χτύπημα έρχεται σύντομα»

Σε μια γρήγορη τηλεφωνική παρέμβαση 9 λεπτών στο…

Ανοιχτή απειλή από το Ιράν: “Θα ρίξουμε πυραύλους στην Κύπρο”

Τα πράγματα φαίνεται να αγριεύουν στην Κύπρο, με…

Επιχείρηση «Επική Οργή»: Το οπλοστάσιο και οι στόχοι των ΗΠΑ στο Ιράν

Η αμερικανική Κεντρική Διοίκηση (η γνωστή μας CENTCOM,…

Βίντεο-ντοκουμέντο: Η στιγμή που βομβαρδίζουν το αρχηγείο του Χαμενεΐ στο Ιράν

Ένα βίντεο-ντοκουμέντο από τον χθεσινό βομβαρδισμό κατευθείαν στην…

Το βίντεο 33 δευτερολέπτων από την επίθεση των ΗΠΑ που σκότωσε τον Χαμενεΐ

Πραγματική κόλαση έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες στη…

Ο Τραμπ, τα UFO και ο «δαιμονικός» φόβος που κρατά κλειστούς τους φακέλους

Σύμφωνα με πληροφορίες που δημοσοεύει ξένο μέσο, η…

Υπάρχουν εξωγήινοι; Τι απαντά κορυφαίος επιστήμονας της NASA

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ αν είμαστε μόνοι μας στο…

Το μοντέλο του OnlyFans που έμεινε έγκυος μετά από 400 άνδρες… τώρα ψάχνει τον πατέρα!

Κρατηθείτε, γιατί αυτή η είδηση είναι πραγματικά από…
contact