ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ-ΕΠΙΣΤΗΜΗ

Συνεργασία Facebook με «τουλάχιστον έξι» μεγάλα ειδησεογραφικά websites

Το Facebook συζητά με δημοφιλή ειδησεογραφικά website για τη φιλοξενία ειδήσεων εσωτερικά.

Το Facebook είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος για να μαθαίνουμε τα νέα. Είτε μέσω των σελίδων που ακολουθούμε, είτε μέσω των links που μοιράζουν οι φίλοι μας. Ρεπορτάζ αναφέρει ότι το Facebook βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με «τουλάχιστον έξι» μεγάλα ειδησεογραφικά websites προκειμένου να φιλοξενεί το ίδιο το περιεχόμενο τους, χωρίς να κάνει redirect σε αυτά, αναφέρουν οι The New York Times.

Η ενσωμάτωση των ειδήσεων στο Facebook δεν είναι μία κίνηση που είναι αρεστή απροβλημάτιστα, τόσο από τα media, όσο και από τους ίδιους της χρήστες, καθώς τίθεται το θέμα της πίστης στους οργανισμούς ειδήσεων από τους αναγνώστες τους, ενώ τα ίδια τα μέσα χάνουν πολύτιμα δεδομένα που αφορούν τους καταναλωτές τους.

Από την άλλη μεριά, η κίνηση που προσφέρει το Facebook σε άλλα websites μέσω της φιλοξενίας links είναι μεγάλη και στόχος είναι να βελτιστοποιηθεί η απόδοση για όλους τους ενδιαφερομένους.

Το Facebook θα ξεκινήσει τις δοκιμές του νέου φορμά δημοσίευσης ειδήσεων τους επόμενους μήνες με συνεργάτες τους Τhe New York Times, BuzzFeed, και National Geographic.

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact