ΕΛΛΑΔΑ

Τα… άκουσε ο Βίτσας από τους πρόσφυγες -Υποσχέθηκε να τους φτιάξει λαχανόκηπο

«Τα άκουσε» το απόγευμα της Πέμπτης ο αναπληρωτής Υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Βίτσας από τους πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο hot spot των Τρικάλων.

Οι πρόσφυγες οι οποίοι είχαν διαμαρτυρηθεί αρκετές φορές, απέχοντας μάλιστα από τη σίτιση, εξέφρασαν άμεσα τα παράπονά τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, κυρίως στο φαγητό. Ζήτησαν να τους δίνονται κάποια χρήματα, να μπορούν να προμηθεύονται κάποια ήδη πρώτης ανάγκης διευκρινίζοντας ότι τα χρήματα αυτά δεν τα ζητάνε από το Ελληνικό κράτος και τους πολίτες.

Ο Δ. Βίτσας δεσμεύτηκε πως έχει δώσει εντολές για καλύτερη σίτιση και μάλιστα μίλησε για έκδοση κάρτας που θα μπορούν οι πρόσφυγες να αγοράζουν πράγματα που επιθυμούν. Οπως υποσχέθηκε μέχρι και… λαχανόκηπος θα κατασκευαστεί στο hot spot και γήπεδα ποδοσφαίρου και μπάσκετ, ενώ έχει γίνει μέριμνα τα παιδιά να πάνε σε σχολεία των Τρικάλων.

Ο κ. Βίτσας συνοδευόταν από τους Τρικαλινούς βουλευτές, Σάκη Παπαδόπουλο και Χρήστο Σιμορέλη και τον δήμαρχο Τρικκαίων Δημήτρη Παπαθανασίου.

Ακόμη παρέστησαν, ο διοικητής της 1ης Στρατιάς, Αντιστράτηγος κ. Ηλίας Λεοντάρης, ο διοικητής της ΣΜΥ Ταξίαρχος κ. Γεώργιος Λιάκος, ο Αστυνομικός Διευθυντής Τρικάλων κ. Αθανάσιος Γραβάνης, ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων κ. Δημήτρης Παρθένης, τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, κ.α.

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact