ΚΟΣΜΟΣ

Τα άθλια αγγλικά του Υπουργού της Μέρκελ – Το κοινό ξέσπασε σε γέλια (Βίντεο)

Μπορεί ο Γκερντ Μίλερ να ανέβηκε όλο αυτοπεποίθηση στη σκηνή αλλά κατάφερε να γίνει περίγελος μπροστά σε 200.000 Αμερικάνους πολίτες.

Ο λόγος; Τα άθλια αγγλικά και η… περίεργη προφορά του.

Ο υπουργός Οικονομικής Συνεργασίας και Ανάπτυξης της Γερμανίας της Χριστιανικής Κοινωνικής Ένωσης CSU πήγε στην Ουάσιγκτον μεταφέροντας μήνυμα και της Ανγκελας Μέρκελ, στην ετήσια εκδήλωση για την «Ημέρα του πολίτη» στο πλαίσιο της «Ημέρας της Γης».

Στο μεταξύ, πάνω από 200.000 κόσμου είχαν συγκεντρωθεί για να παρακολουθήσουν διάσημους αμερικανούς καλλιτέχνες και ο γερμανός υπουργός πίστεψε ότι «το ‘χει».

Έτσι μετέφερε το μήνυμα της γερμανικής κυβέρνησης και προσωπικά της Μέρκελ, μιλώντας στα αγγλικά. Μόνο που μάλλον κανείς δεν τον κατάλαβε αφού τόσο η γνώση της γλώσσας όσο και η γερμανική του προφορά τον εξέθεσαν ανεπανόρθωτα.

Δείτε το απολαυστικό βίντεο:

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

“ΨΕΥΤΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ”: Χαμός στη Βουλή με Γεωργιάδη και ΚΚΕ

Άγριο κράξιμο έριξε ο Άδωνις Γεωργιάδης στο ΚΚΕ…

Επιστροφή στα ερείπια

Χιλιάδες Παλαιστίνιοι γυρίζουν στον βορρά της Γάζας —…

Πώς Μοντέλο του Penthouse ξεγέλαγε πλούσιους γέρους και τους ξάφριζε

Στους λαμπερούς δρόμους του Μάλιμπου, όπου τα SUV…

Λίγο μετά τη συμφωνία: Άρματα ανοίγουν πυρ δίπλα σε πεζούς

Το περιστατικό έγινε λίγο μετά την ανακοίνωση κατάπαυσης.…

Ανησυχία στη Δύση: Πώς η Ρωσία ετοιμάζει το έδαφος για επίθεση

**Ανησυχητικά στοιχεία για σχέδια της Μόσχας κατά του…

44 Επαγγέλματα που θα εξαφανίσει η Τεχνητή Νοημοσύνη

(Κράτα καφέ και υπομονή – μπορεί να είσαι…
contact