ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Τα μεγαλύτερα λάθη που κάνουν τα εστιατόρια

Μάθετε τους κυριότερους λόγους για τους οποίους αποτυγχάνουν

Σύμφωνα με το Πανεπιστήμιο Cornell και την Εθνική Ένωση Εστιατορίων των ΗΠΑ, το 60% των εστιατορίων αποτυγχάνουν μέσα στα τρία πρώτα έτη λειτουργίας. Μετά από πέντε χρόνια, ο αριθμός ενδέχεται να αυξηθεί στο 75%.

Οι παρακάτω είναι οι κυριότεροι λόγοι για τους οποίους αποτυγχάνουν τα εστιατόρια.

1. Καμία διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Καλό φαγητό και εξυπηρέτηση δεν είναι το μοναδικό στοιχείο που μπορείτε να προσφέρετε προς πώληση. Το μήνυμα ότι το φαγητό σας είναι το καλύτερο, ακούγεται ακριβώς όπως και το μήνυμα όλων των ανταγωνιστών σας. Θα πρέπει να βρείτε ένα μοναδικό στοιχείο που θα σας διαφοροποιήσει.

Διαβάστε τη συνέχεια στο supply.gr

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact