ΠΟΛΙΤΙΚΗ

«Τα μέτρα των δανειστών ξεπερνούν τα όρια του ελληνικού λαού»

«Τα άκρως επώδυνα και επαχθή μέτρα που προτείνουν οι εταίροι – δανειστές ξεπερνούν τα όρια αντοχών του ελληνικού λαού. Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – Ανεξαρτήτων Ελλήνων κινούμενη στο πλαίσιο της εντολής που πήρε στις 25 Ιανουαρίου, θα διαπραγματευθεί μέχρις εσχάτων για μια πραγματικά επωφελή συμφωνία στο όνομα και για λογαριασμό του ελληνικού λαού» δήλωσε η εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Μαρίνα Χρυσοβελώνη.

«Είναι, όμως», πρόσθεσε, «προκλητικό και πολιτικά άηθες το να επιχαίρει και να σιγοντάρει την άκαμπτη και ιταμή στάση των δανειστών η εγχώρια συμμαχία των προθύμων, δηλαδή τα κόμματα που υλοποίησαν άνευ όρων μνημονιακές πολιτικές όπως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, μαζί με τον ακραιφνή νεοφιλελεύθερο κομπάρσο του Ποταμιού, που βρίσκεται σε μόνιμη κρίση παραληρηματικού βοναπαρτικού μεγαλείου και φαντασιώνεται αποστασίες».

«Καλό είναι να μη βιάζονται τα μέλη της συμμαχίας των προθύμων και να μην προεξοφλούν νέα μνημόνια. Οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν παραμονή στο ευρώ με αξιοπρέπεια και βιοτικό επίπεδο ευρωπαϊκής χώρας. Και εξέφρασαν την έντονη απαρέσκειά τους στον ραγιαδισμό των «yesmen» απέναντι σε όλες τις παράλογες και παρανοϊκές αξιώσεις των δανειστών».

Στην ίδια κατηγορία

loading...

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact