ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ

Τα παθιασμένα φιλιά της Δανάης με τον πρώην της Καινούργιου και η αντίδρασή της

Σούσουρο έχει γίνει αυτές τις ημέρες με τις φωτογραφίες και τα βίντεο που δείχνουν την Δανάη Μπάρκα να ανταλλάσσει παθιασμένα φιλιά με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Οι δυο τους παρόλο που είχαν διαψεύσει την φημολογούμενη σχέση τους, φαίνεται πως δεν μπόρεσαν να κρατήσουν τον έρωτά τους και εθεάθη σε νυχτερινή έξοδο, να ζουν τον έρωτά τους. Φυσικά δεν περίμεναν ότι θα τους τραβήξουν φωτογραφία η οποία θα κάνει τον γύρω του διαδικτύου.

Το να αναλύουμε αν το φιλί ήταν φιλικό ή παθιασμένο ή τρυφερό ή το ότι ένα φιλί δεν σημαίνει ότι Μπάρκα- Τσαγκρίδης είναι ζευγάρι, είναι οριακά άτοπο.

Το αν είναι πολύ ζευγάρι, λίγο ζευγάρι, φίλοι- φίλοι ή απλά περνάνε καλά, μικρή σημασία έχει- για εμάς και πολύ περισσότερο για την Κατερίνα Καινούργιου.

Πολλοί όμως είναι εκείνοι που περιμένουν να δουν την αντίδραση της Κατερίνας Καινούργιου μετά από αυτήν την αποκάλυψη.

Να θυμίσουμε πως η παρουσιάστρια του Alpha δεν πίστεψε ούτε μία στιγμή πως κάτι υπάρχει μεταξύ τους. Άλλωστε τόνισε πως εκείνη τους γνώρισε και πως κάνουν απλά παρέα.

Τελικά αποδείχθηκε πως είναι κάτι παραπάνω από φίλοι και σύμφωνα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, η Κατερίνα Καινούργιου το πήρε λίγο βαριά…

Καινούργιου- Μπάρκα έκαναν παρέα:

Το αν είναι ή υπήρξαν πολύ φίλες, λιγότερο φίλες, social φίλες, φίλες από τη δουλειά, φίλες στην ευρύτερη παρέα, επίσης μικρή σημασία έχει. Θυμόμαστε όλοι, τα σχόλια (σου παραθέτω κι ένα για να θυμηθείς κι εσύ) της Δανάης για το πόσο καλό παιδί και άριστη επαγγελματίας είναι η Καινούργιου- δημόσιο σχόλιο- και για το πόσο καλά την γνωρίζει πίσω από τις κάμερες τα τελευταία δέκα και βάλε χρόνια.

Το σχόλιο της Μπάρκα στην Καινούργιου το μαικρινό ως φαίνεται 2021

Ο πανικός στο Twitter είναι κατανοητός αλλά δεν τον δικαιολογούμε:

Δεκάδες tweets για τον Τσαγκρίδη, ακόμα παραπάνω για την Μπάρκα, πολλά από αυτά γεμάτα hate. Την «χολή» της την τρώει στα social και η Καινούργιου. Αναμενόμενη; Ναι. Είναι ωραίο όλο αυτό για τα τρία αυτά πρόσωπα; Όχι.

«Βλέποντας τη φωτογραφία που κυκλοφορεί με το παθιασμένο φιλί της Μπάρκα με τον Τσαγκρίδη, επιβεβαιώνω την άποψή μου περί φιλίας και κολλητηλικίων στη showbiz. Μόνο για τα φώτα, τα κλικ και τίποτε άλλο. Η προδοσία σε όλο της μεγαλείο. Και χτύπημα κάτω από τη ζώνη στην Καινούργιου», έγραψε ο δημοσιογράφος και πρώην συνεργάτης της Καινούργιου Μαρίνος Βυθούλκας και νιώσαμε το σχόλιο στο «πετσί μας».

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact