ΕΛΛΑΔΑ

Τα βίντεο-ντοκουμέντα που έδειξαν στο δικαστήριο οι 8 Τούρκοι στρατιωτικοί [βίντεο]

Δύο συγκλονιστικά βίντεο έδειξαν οι δύο από τους οκτώ Τούρκους αξιωματικούς στον Αρειο Πάγο, όπου η εισαγγελέας της έδρας του Ποινικού Τμήματος του Αρείου Πάγου, Βασιλική Θεοδώρου, εισηγήθηκε την μη έκδοσή τους.

Οι δικηγόροι των δύο εκζητούμενων, Χρίστος Μυλωνόπουλος και Όμηρος Ζέλιος, θέλησαν να δείξουν εύγλωττα τους κινδύνους που διατρέχουν οι πελάτες τους εφόσον εκδοθούν στην Τουρκία.

«Στην Τουρκία κατεβάζουν τους δικαστές από την έδρα» είπαν και έπειτα από άδεια των αρεοπαγιτών προβλήθηκαν στη δικαστική αίθουσα βίντεο, για την κατάσταση που επικρατεί στην Τουρκία.

Στο βίντεο καταγράφεται το τι δέχονται οι δικαστές από το καθεστώς της Τουρκίας, όπου τους κατεβάζουν από τις έδρες των δικαστηρίων και τους οδηγούν, συνοδεία αστυνομικών, σε πουλμανάκι προς άγνωστη κατεύθυνση.

Επίσης έδειξαν και ένα ακόμη βίντεο με το ελικόπτερο, θέλοντας να καταδείξουν ότι κινδύνευαν οι ζωές τους μετά το πραξικόπημα και γι’ αυτό δεν μπορούσαν να γυρίσουν πίσω.

Ο Αρειος Πάγος αναμένεται να εκδώσει την οριστική απόφασή του για τους δύο αξιωματικούς στις 23 Ιανουαρίου.

 

 

Πηγή

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Γλυφάδα: Ο «Πόλεμος» της Τουρκικής Μαφίας με Δύο Εκτελέσεις Μπροστά σε Αθώους Πολίτες

Πέντε Δολοφόνοι που Παρίσταναν τους Αθώους στην Τηλεόραση

Η Αγγελική Νικολούλη έχει καταφέρει να φέρει στο…

343,8 Δισεκατομμύρια και Άλλοι 9: Οι Πλουσιότεροι στον Κόσμο το 2024 και Τα Μυστικά τους

Η λίστα του διάσημου επιχειρηματικού περιοδικού Forbes για…

Επιδότηση Ρεύματος Δεκεμβρίου: Πόσο Θα Μειωθεί ο Λογαριασμός Σας

Ανακοινώθηκε η επιδότηση για τους λογαριασμούς ρεύματος του…

Θα πάθετε μεγάλο σοκ με το σώμα της Natalija Kuznetsova

Οι δικέφαλοί της είναι πιο ογκώδεις από εκείνους…

Γιγάντιος πύθωνας εθεάθη σε πλημμυρισμένους δρόμους της Ταϊλάνδης

Οι πρόσφατες πλημμύρες στο νότιο τμήμα της Ταϊλάνδης…
contact