ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια απο 16 έως 22 Μαρτίου 2020

ΖΥΓΟΣ
Από τη Δευτέρα ασχολείσαι και πάλι με κάποιες υποθέσεις μέσα στην καθημερινότητά σου, με την επιστροφή του Ερμή στους Ιχθύς. Επίσης, από την Κυριακή ξεκινά ένα διάστημα όπου τα σχέδιά σου σταθεροποιούνται, χάρη στη νέα, ευνοϊκή θέση που θα έχει ο Κρόνος ως προς το ζώδιό σου μέχρι τον Ιούλιο. Ο Ήλιος, περνώντας στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων την Παρασκευή, δείχνει πως η προσοχή σου πλέον στρέφεται εκεί, ενώ οι άλλοι κινούν τα νήματα των εξελίξεων. Από την Πέμπτη, περνάς πιο ανέμελες στιγμές.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Την Παρασκευή ο Ήλιος εγκαινιάζει για σένα μια περίοδο που ασχολείσαι περισσότερο με την καθημερινότητά και τις υποχρεώσεις, αλλά και με την υγεία σου, αν είχες ταλαιπωρηθεί το προηγούμενο διάστημα. Από τη Δευτέρα το κλίμα γίνεται πιο βοηθητικό για επαφές, συμβόλαια, συμφωνίες, αλλά και για να επικοινωνήσεις πιο άνετα τις ιδέες σου. Η Αφροδίτη και ο Ερμής βρίσκονται, πλέον, σε φιλική θέση για αναθερμαίνοντας το κλίμα και φέρνοντας ευχάριστες στιγμές, ενώ από την Κυριακή εγκαινιάζεται ένα μεγάλο διάστημα όπου γίνονται πολλά ξεκαθαρίσματα στο σπίτι ή την οικογένεια.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Από την Παρασκευή ο Ήλιος περνά στον Κριό, βγάζοντας προς τα έξω τον πιο δημιουργικό εαυτό σου και σου δίνει ώθηση για όσα ετοιμάζεις. Επίσης, από την Κυριακή ένα μεγάλο διάστημα σταθεροποίησης των υποθέσεών σου με πολλές ευκαιρίες και επικερδείς συμφωνίες, ενώ παίρνεις και σημαντική ανάσα στα οικονομικά, με την είσοδο του Κρόνου στον Υδροχόο μέχρι τον Ιούλιο. Η νέα θέση του Ήλιου σε μια πιο βοηθητική θέση για τα προσωπικά σου φέρνει φλερτ, ερωτισμό, αλλά και γνωριμίες για τους ελεύθερους.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact