ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια για σήμερα Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Σήμερα, ο μαγνητισμός και η γοητεία σου, Υδροχόε, δε θα περάσουν απαρατήρητοι. Μπορείς να καταφέρεις απίστευτα πράγματα, αν εξωτερικευτείς περισσότερο και αρχίσεις κάποια στιγμή να ζητάς επιτέλους αυτά, που πραγματικά σε ικανοποιούν. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου. Επιδίωξε να περάσεις τον χρόνο σου ευχάριστα για να ξεχαστείς από κάποια θέματα που μπορεί να σε έχουν στεναχωρήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μην έχεις άγχος, Υδροχόε, πέρνα σήμερα χαλαρά και ρομαντικά με το ταίρι σου, ώστε να φέρεις τον ερωτισμό και την ευτυχία στη σχέση σου. Εσύ, που έχεις ακόμη μοναξιά, πολύ σύντομα θα κάνεις καινούργια γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Η δουλειά σου, Υδροχόε, είναι σε πολύ καλό επίπεδο. Απόφυγε σήμερα να κάνεις καινούργιες συνεργασίες και να κλείσεις συμφωνίες. Θα έχεις πολύ φόρτο εργασίας, που θα σε εκνευρίσει αρκετά. Στα οικονομικά σου, μην κάνεις ανοίγματα σήμερα και προπάντων μην παρασυρθείς σε αγορές και άσκοπα έξοδα, που θα σε βγάλουν έξω από τον προϋπολογισμό σου.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ ! ! ! Η ευγένεια και η τρυφερότητα που σε χαρακτηρίζουν, Ιχθύ, λειτουργούν σαν μαγνήτης για τους γύρω σου. Πάψε να κλείνεσαι στον εαυτό σου, ακολούθησε το ένστικτο σου και δε θα χάσεις. Δώσε την ευκαιρία σε ένα άτομο από το περιβάλλον σου, να σου δείξει το αμέριστο ενδιαφέρον του. Ήρθε ο καιρός να βρεις την ασφάλεια που είναι καταλυτική για σένα και θα σε βοηθήσει να βγεις από το τέλμα στο οποίο έχεις βρεθεί.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η σχέση σου είναι σε πολύ καλό δρόμο, Ιχθύ, και πολλές προβληματικές καταστάσεις έχουν ισορροπήσει. Θα μπορέσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και να ζήσεις την πραγματική ευτυχία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πέρνα ουδέτερα στη δουλειά σου, Ιχθύ, χωρίς πολλές κουβέντες με τους συνεργάτες σου και προπάντων μην πεις κάτι για όποια σχέδια έχεις στο μυαλό σου. Τα οικονομικά σου δεν είναι στην καλύτερή τους κατάσταση. Φρόντισε σήμερα να τακτοποιήσεις θέματα που αφορούν το νόμο και τη φορολογία.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4 5 6

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact