ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Μ. Σάββατο 15 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Οι καταστάσεις και η παθητικότητα που έδειξες σε έχουν φέρει σε δύσκολη θέση, αγαπητέ Σκορπιέ. Βάλε τάξη στα πράγματα και σύντομα θα καταφέρεις να διορθώσεις ένα σημαντικό λάθος, αφήνοντας τον εαυτό σου ελεύθερο να διεκδικήσει όσα του αξίζουν. Μην δημιουργείς ανησυχία σε οικογένεια και φίλους με τη στάση σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, δείξε τις ρομαντικές και ερωτικές πλευρές του εαυτού σου. Θα νιώσεις καλύτερα και θα περάσει όμορφα και το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου είναι σε πολύ καλό δρόμο. Φρόντισε να εκμεταλλευτείς κάποιες ευκαιρίες που μπορεί να σου παρουσιαστούν. Καλό θα είναι να δεις με περισσότερη σοβαρότητα τα οικονομικά σου και να μην παρασυρθείς σε άσκοπα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να παραδεχτείς τα λάθη σου και να ξεκινήσεις μία νέα πορεία που θα σε οδηγήσει εκεί που πραγματικά επιθυμείς. Μην τα βάζεις με τους δικούς σου ανθρώπους, για κάποια προσωπική σου απώλεια. Το να στέκεσαι στα δικά σου πόδια είναι και το μεγάλο μυστικό που θα σε οδηγήσει σε ικανοποίηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έχεις έντονο εκνευρισμό για κάποια πράγματα που γίνονται στη σχέση σου. Όμως με χαμηλούς τόνους, θα μπορέσεις να βρεις τις καλύτερες λύσεις. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι, μην απογοητεύεσαι. Η Αφροδίτη από σήμερα στην ορθή φορά της στους Ιχθείς σε ευνοεί αισθηματικά, και θα έρθει αυτό που περίμενες εδώ και καιρό.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Μην πάρεις σήμερα σημαντικές επαγγελματικές αποφάσεις και προπάντων φρόντισε να κρατήσεις την ισορροπία με τους συνεργάτες σου. Οικονομικά, θα έχεις ανοδική πορεία και θα τακτοποιηθούν και πολλές εκκρεμότητες του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η αστρολογική συμβουλή για το ζώδιό σου είναι να ασχοληθείς με τα δικά σου ζητήματα και να μην συμμετέχεις σε ξένες υποθέσεις, σπαταλώντας χρόνο και ενέργεια. Οι συζητήσεις σε κοινωνικό επίπεδο θα φέρουν παρανοήσεις και παρεξηγήσεις που θα εμποδίσουν την προσωπική σου εξέλιξη. Απόφυγε με τη σιωπή σου κάθε συμμετοχή και διαφύλαξε το κύρος σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αισθηματικά, σήμερα δες το ταίρι σου με περισσότερο ρομαντισμό και πες του πράγματα που θα το κάνουν να νιώσει καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα κινηθούν σε πολύ καλά επίπεδα. Μπορείς να κάνεις καινούργια ξεκινήματα, καθώς και να λύσεις προβληματικές καταστάσεις που υπήρχαν μέχρι τώρα. Αν θέλεις να κάνεις οικονομικές συναλλαγές, καλό θα είναι να μην τις επιχειρήσεις σήμερα, γιατί μπορεί να πάρεις λανθασμένες αποφάσεις.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η αφοσίωση με την οποία θα αντιμετωπίσεις μία νέα προσφορά, θα καθορίσει το τελικό αποτέλεσμα. Τα προνόμιά σου είναι δεδομένα. Διαφύλαξε τα κεκτημένα σου, με ισχυρό τρόπο δράσης. Όλα θα βελτιωθούν για το ζώδιό σου, αρκεί να μην παρασυρθείς σε επιπολαιότητες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, σήμερα θα θέλεις να δώσεις πολλά στο ταίρι σου με ρομαντισμό, αλλά ακόμη περισσότερο με ερωτισμό. Εξωτερίκευσε τα συναισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα, θα πρέπει να δεις με σοβαρότητα κάποιες καταστάσεις και να φροντίσεις να τις λύσεις. Τα οικονομικά σου δεν θα είναι σε πολύ καλό επίπεδο, γι’ αυτό θα πρέπει να προσέξεις τις κινήσεις σου. Συμφωνίες και αλλαγές ευνοούνται.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Οι νέες δυνατότητες οδηγούν σε ένα φωτεινότερο αύριο και θα καταφέρεις να διατηρήσεις σε βάθος τη βελτιωμένη πλέον διάθεσή σου, πράττοντας θαύματα. Θα δεχτείς επαίνους, εκτίμηση και ανταμοιβές. Αξιοποίησε τα δώρα των άστρων στο ζώδιό σου και απόλαυσε την ευτυχία που σε ακολουθεί με σταθερά βήματα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, η Αφροδίτη που από σήμερα έρχεται στην ορθή φορά της στο ζώδιό σου, ανεβάζει τον ερωτισμό και τον ρομαντισμό σου στα ύψη. Μην κλείνεσαι στον εαυτό σου και είναι βέβαιο ότι θα περάσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, καλό θα είναι αν θέλεις να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, να συμβουλευτείς δικά σου άτομα. Τα οικονομικά σου δεν πάνε άσχημα, αλλά φρόντισε να μην παρασυρθείς σε πάρα πολλά έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact