ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Μήνα Δεκέμβριο!

Δίδυμοι
Είστε έτοιμοι να ανοίξετε τα φτερά σας;
Ο μήνας ξεκινάει με μία ιδιαίτερη Πανσέληνο απέναντί σας που θα σας υπενθυμίσει ότι πρέπει να είστε προσεκτικοί με ανθρώπους, ότι δεν συγχωρούνται τα λάθη που μπορεί να κάνατε στο παρελθόν και ότι, όσο και να είστε δυναμικοί και έχετε αποφασίσει τι θέλετε να κάνετε, δεν εξαρτιόνται όλα από σας. Κάποια προβλήματα συναισθηματικά, κάποια προβλήματα επαγγελματικά και κάποια προβλήματα επικοινωνιακά κορυφώνονται μετά τις 19 με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή μέσα στον Αιγόκερω που δεν βοηθάει τον τρόπο με τον οποίον επικοινωνείτε, αναβάλει ή μεταθέτει κάποιους από τους στόχους σας και χαλάει λίγο το ειδυλλιακό της ατμόσφαιρας που τόσο πολύ θα το θέλατε. Η εορταστική διάθεση είναι κάτι που σας ταιριάζει. Δεν μπορείτε όμως να καταφύγετε σε αυτήν αν δεν έχετε τακτοποιήσει όλες τις εκκρεμότητές σας και ιδιαίτερα τις οικονομικές συναλλαγές. Η διάθεσή σας βελτιώνεται σταδιακά και ο Άρης στις 19 μπαίνει και αυτός μέσα στο μεσουράνημά σας ζητώντας από σας να χειριστείτε πιο απαλά, διακριτικά και έξυπνα τους στόχους που έχετε θέσει για την καριέρα και την εξέλιξή σας. Σίγουρα έχετε μάθει πολλά, υπάρχουν όμως και άλλα που πρέπει να τα δουλέψετε περισσότερο. Η υγεία σας υποφέρει από καταχρήσεις, είτε εργασιακές είτε κοινωνικές.

Καρκίνος
Μπορείτε να προβάλετε τα ταλέντα σας;
Τα πράγματα πάνε πολύ καλά για σας και η Αφροδίτη απέναντί σας κάνει ό,τι μπορεί για να σας στηρίξει στα συναισθηματικά, στα επαγγελματικά και στους στόχους σας. Έτσι, έχοντας μια πληρότητα στήριξης, λύνετε παλαιότερες οικονομικές εκκρεμότητες ενώ γίνονται κάποιοι συμβιβασμοί τόσο από σας όσο και άλλες πλευρές και πραγματικά ζείτε το καλύτερο κομμάτι. Ο Ερμής, που κινείται ανάδρομα μέσα στον Αιγόκερω, πρέπει να σας υπενθυμίσει ότι πολλές φορές γίνεστε το πνεύμα της αντιλογίας και ότι περνάτε λανθασμένα μηνύματα στο σύντροφό σας και στους κοντινούς σας ανθρώπους. Η Νέα Σελήνη στις 29 θα πρέπει να σας ξυπνήσει και να σας υποχρεώσει να δείτε τι πραγματικά θέλετε πριν χάσετε τις μεγάλες ευκαιρίες στην αγάπη και στη ζωή. Ο Ερμής στις 19 γυρνάει ανάδρομος, περιπλέκοντας τα πράγματα. Σας προκαλεί να σκεφτείτε μήπως εάν υιοθετούσατε κάποια άλλη τακτική προσέγγισης και δεν υποχρεώνατε τον εαυτό σας καθημερινά να δείχνει σίγουρος και κρατούσατε κάποιες αποστάσεις από τα γεγονότα, ίσως να μπορούσατε να έχετε καλύτερα αποτελέσματα στα επαγγελματικά σας. Αν από τις 18, με την ανάδρομη κίνηση του Ερμή στο ζώδιό σας, χαθείτε στις σκέψεις σας, δεν θα βρείτε τη λύση που ουσιαστικά σας προτείνει η Νέα Σελήνη στις 29.

Λέων
Μήπως χρειάζεστε ξεκούραση;
Δεν τα πάτε καλά ούτε με τον εαυτό σας ούτε με κανέναν. Φυσικά, με τον Άρη ακριβώς απέναντί σας, δοκιμάζεστε και είναι πάρα πολλά τα πράγματα για τα οποία πρέπει να συζητήσετε και να πολεμήσετε. Αν θέλετε πραγματικά να δώσετε διέξοδο στην ερωτική σας ζωή, το πλανητικό σκηνικό θα σας βοηθήσει μετά τις 19. Με τον ανάδρομο Ερμή θα πρέπει να προφυλάξετε τον εαυτό σας από τον αυθορμητισμό και την πληθώρα των συναισθημάτων που μπορεί να σας βάλουν σε μπελάδες, ενώ ο ανάδρομος Ερμής θα σας δώσει την ευκαιρία να δείτε αν πραγματικά βρήκατε το πρόσωπο το οποίο θέλετε. Η Νέα Σελήνη στις 29 του μήνα κλείνει έναν κύκλο πίεσης και ζορίσματος οικονομικού και ανοίγει πολλές πόρτες για νέα επαγγελματικά θέματα που τα χρειάζεστε σαν διέξοδο σε όλα όσα σας πνίγουν. Ο Δεκέμβρης πάντα είναι ένα μήνας ιδιαίτερα πιεστικός για σας, αφού με τον τρόπο που λειτουργείτε πάντα ψάχνετε να βρείτε αν πιάσατε τους στόχους σας, αν πετύχατε όλα αυτά που θέλετε και ονειρεύεστε. Δεν είναι πάντα τόσο απλά τα πράγματα, γιατί πολλές φορές ακολουθείτε διαδρομές οι οποίες είναι στενάχωρες, δύσκολες, δυσπρόσιτες και, επηρεαζόμενοι από όλα αυτά τα γεγονότα, μεταφέρετε το βάρος στην οικογενειακή και προσωπική σας ζωή.

Παρθένος
Ξέρετε τις δυνατότητές σας;
Παίρνετε το προβάδισμα επαγγελματικά και καταφέρνετε να κάνετε έξυπνες κινήσεις, τόσο στο συναισθηματικό όσο και στο οικονομικό. Μπορεί μάλιστα να πετύχετε και να εισπράξετε πολύ περισσότερα πράγματα από ότι φαντάζεστε, αν μαλακώσετε τον τρόπο με τον οποίον διεκδικείτε. Θυμηθείτε ότι από τις 19 ο Άρης είναι ακριβώς απέναντί σας και έτσι δεν θα γλυτώσετε την γκρίνια, τα ξεκαθαρίσματα και τις μικροεπιθέσεις ο ένας απέναντι στον άλλον, ενώ θα συνειδητοποιήσετε ποια πράγματα σας κάνουν ευτυχισμένους. Ο Ερμής, αλλάζοντας το δρόμο του και ανατρέποντας τις ισορροπίες του με την ανάδρομή του κίνηση, θα σας δείξει και κομμάτια της πραγματικότητας που μπορεί να μην τα έχετε συνυπολογίσει. Δεν θα σας πούμε για το πόσο έντονα μπορούν να γίνουν τα μπερδέματα αλλά σας λέμε ότι όλα εξαρτώνται από τη δική σας καλή θέληση και, αν υιοθετήσετε νέες τακτικές και αντιλήψεις, τα πράγματα θα είναι ρόδινα τουλάχιστον από επικοινωνιακής και επαγγελματικής πλευράς. Η ασχήμια είναι κάτι το οποίο δεν το βάλατε σαν στόχο στη ζωή σας. Επειδή είστε άνθρωποι που, όταν στοχεύετε κάτι, δεν διστάζετε να αλλάξετε τα πράγματα αν εσείς το θελήσετε και το αποφασίσετε, φαίνεται ότι ο Δεκέμβρης θα σας βάλει σε μια διαδικασία που θα σας δώσει πολλές και καλύτερες απαντήσεις από αυτές που είχατε πάρει σήμερα.

Ζυγός
Έχετε ή δεν έχετε την εύνοια της τύχης μαζί σας;
Περάσατε τεράστιες εντάσεις και επαναπροσδιορίσατε, δυστυχώς, τη σχέση σας με τους ανθρώπους που αγαπάτε, την οικογένειά σας και τους στενούς συνεργάτες. Τώρα έχετε πέσει από τα σύννεφα γιατί αντιλαμβάνεστε ότι τα πράγματα δεν θα εξελιχθούν, ούτε για σας ούτε για την οικογένειά σας, όπως τα θέλετε. Τα κοντινά σας άτομα προσπαθούν να σας στηρίξουν αλλά εσείς δεν θέλετε αυτά που σας προτείνουν, θέλετε κάποιες αλλαγές. Στις 19 το όλο πλάνο καταρρέει και, κάτω από την ανάδρομη πορεία του Ερμή, πρέπει πλέον να βάλετε ξεκάθαρα τις θέσεις σας, να διεκδικήσετε αυτά που θέλετε και σας ανήκουν και να σας ακούσουν ανοιχτά. Υποθέσεις που έχουν να κάνουν με τα περιουσιακά και τα κληρονομικά σας θα πάρουν και πάλι αναβολή. Ίσως γιατί χρειάζεται να γίνουν και άλλα ξεκαθαρίσματα και να συνειδητοποιήσετε και άλλα πράγματα πριν προχωρήσετε περισσότερο ή αποδεχτείτε καταστάσεις. Με τον Δία στο μεσουράνημά σας, η ανάγκη σας να ολοκληρωθείτε, να φτάσετε ψηλά, να εισπράξετε το χειροκρότημα και την αναγνώριση και να πατήσετε γερά στα πόδια σας θα είναι η μεγάλη πρόκληση, ένα ταξίδι στη γνώση, στην αυτογνωσία, στην ανθρωπιά και στη επιτυχία, που σίγουρα θα σας προκαλέσει βαθύ ενδιαφέρον και θα σας κάνει πιο δυνατούς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact