ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια για το Μήνα Δεκέμβριο!

Σκορπιός
Πού είναι η ψυχραιμία σας;
Πνίγεστε. Γίνεται ένας χαμός από υποχρεώσεις. Δεν έχετε χρόνο, ούτε ξεκούραση, το σώμα σας πονάει και θα πρέπει να προσέξετε γενικά το μυοσκελετικό. Κάποιες προτάσεις για αγοραπωλησίες ή συμφωνίες μετά τις 7 έρχονται δρόμο σας, ενώ από τις 19 και μετά θα καταλάβετε πού έγιναν κάποια λάθη και ποιοι είναι αυτοί που εκμεταλλεύτηκαν την καλοσύνη ή την αφέλειά σας και ως Σκορπιός που δεν συγχωρεί, ακόμα και με τον Άρη μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ από τις 19 και μετά, θα κοιτάξετε τι θέλετε πραγματικά εσείς για να είστε ευτυχισμένοι και ο χρόνος θα κλείσει με μια τεράστια ανατροφοδότηση του ερωτικού κομματιού. Τώρα, αν θα είναι με το σύντροφό σας ή όχι, αυτό είναι ένα θέμα που θέλει πολύ συζήτηση. Οι αισθήσεις και οι αντιλήψεις σας έχουν οξυνθεί. Αντιλαμβάνεστε τις επιθυμίες και τις ανάγκες των υπολοίπων, ενώ η παρουσία της Αφροδίτης μέσα στο ζώδιο του Υδροχόου, δίνει κάτι από τη ζεστασιά των Χριστουγέννων στις καθημερινές σας στιγμές αποκαθιστώντας και επιλύοντας παρεξηγήσεις, απρόοπτες συμπεριφορές και εξορίζοντας τις αντιρρήσεις και τις συγκρούσεις στο πουθενά. Η διάθεσή σας να δώσετε θετικά δείγματα, συμπαράσταση, ανθρωπιά και κατανόηση γίνεται αισθητή.

Τοξότης
Είστε αρκετά διεκδικητικοί;
Τρέχετε και δεν φτάνετε γιατί έχετε πολλά πλάνα και τώρα οι συζητήσεις τελειώνουν, ο χρόνος είναι πολύ περιορισμένος και πρέπει να προφυλαχτείτε οικονομικά από λανθασμένες συνεννοήσεις. Μετά τις 19 το κλίμα στο σπίτι δεν είναι τόσο χαρούμενο και η Πανσέληνος στο ζώδιο των Διδύμων θα φέρει ξεκαθαρίσματα και αρκετή αυστηρότητα από το μέρος του συντρόφου σας. Στις 19 ο ανάδρομος Ερμής σας δίνει την ευκαιρία να ανατρέψετε αυτό το κλίμα και να φέρετε κάτι καλύτερο. Ο Άρης, μέσα από το ζώδιο του Ιχθύ, θα δοκιμάσει και τη δική σας υπομονή και της οικογένειας, ενώ μπορεί να περιπλέξει με θέματα υγείας τόσο δικά ας όσο και των κοντινών σας ανθρώπων. Τα όνειρα και οι ελπίδες σας έχουν μπει πλέον σε μια πιο στέρεη βάση, υποχρεώνοντας σας να αφήσετε κατά μέρος τα παιγνίδια δύναμης και εξουσίας στα οποία αρέσκεστε. Συμπράξετε με ένα καλύτερο ύφος και τρόπο με τους συνεργάτες σας και, εκπληρώνοντας τους όρους της Πανσελήνου στις 14, ολοκληρώστε όσα έχετε κατά νου και μπορείτε να ολοκληρώσετε. Για κάποια άλλα θα πρέπει να αποδεχτείτε την ωμή πραγματικότητα που λέει ότι κάποιες συνεργασίες δεν πάνε ούτε ένα βήμα παραπέρα.

Αιγόκερως
Κάνατε τον απολογισμό σας;
Ο αγαπημένος σας μήνας είναι εδώ. Η Αφροδίτη είναι στο ζώδιό σας μέχρι τις 7 και ο Ερμής από τις 2 και μετά σας κάνουν λαλίστατους ενώ κλείνετε δυνατές συμφωνίες. Είστε πιο κοινωνικοί από το συνηθισμένο σας και προσπαθείτε να μην είστε άδικοι, τουλάχιστον μέχρι τις 19 όπου ο Άρης, μέσα στο ζώδιο του Ιχθύ, σας μπλοκάρει με μία εσωστρέφεια και μία ευαισθησία που δεν είναι εύκολο να την αντιληφθούν οι άλλοι. Ενώ ο Ερμής, ανάδρομος μέσα στο ζώδιό σας, φέρνει στην επιφάνεια παλαιότερες καταστάσεις που κούρασαν τους συνεργάτες και το σύντροφό σας και προκάλεσαν σε σας φοβερή ένταση. Προσέξτε την υγεία σας και επωφεληθείτε από τη Νέα Σελήνη στις 29 που θα σας υπενθυμίσει ότι οτιδήποτε δεν σας πάει μπορεί να αντικατασταθεί. Αλλάζετε λοιπόν. Στο οικονομικό τα πράγματα, σαφέστατα, δέχονται ιδιαίτερη εύνοια. Ανανεώστε προς άλλες κατευθύνσεις τις επαφές σας, δείτε με ποιον τρόπο μπορείτε να αξιοποιήσετε τις κοινωνικές σας επαφές και φιλίες, ώστε να κτίσετε συνεργασίες και να επωφεληθείτε από τις ιδέες των άλλων ή οι άλλοι από τις δικές σας ιδέες. Η τάση σας να σκορπίσετε λίγο περισσότερο χρήμα σε αυτή τη φάση δεν είναι ιδιαίτερα επικίνδυνη, μια που σας αρέσει η πληθωρική πλευρά των γιορτών.

Υδροχόος
Θα εκμεταλλευτείτε τις ευκαιρίες;
Έχετε κάθε ευκαιρία να εκμεταλλευτείτε την παρουσία της Αφροδίτης μέχρι τις 7 αλλά και του Άρη μετά τις 2 μέσα στον Αιγόκερω και χωρίς να είστε υπερβολικοί, να γίνετε πιο αποφασιστικοί, να οργανωθείτε και να πετύχετε τους στόχους που έχετε βάλει. Οι βλέψεις σας για να μάθετε κάποια πράγματα και η επιθυμία να μοιραστείτε τις σκέψεις σας με κάποιους έμπιστους φίλους χρειάζονται πάρα πολύ δουλειά. Μετά τις 19 θα πρέπει να πραγματικά να σηκώσετε το χέρι, να μιλήσετε με ανθρώπους που αγαπάτε, να ανακαλύψετε πού έγιναν λάθη και να ξανακτίσετε το καλό σας πρόσωπο, τις φιλίες και την ευτυχία τη δική σας ή των παιδιών σας. Δεν είναι εύκολα τα πράγματα αλλά δεν είναι και ακατόρθωτα. Με τον Ουρανό κυβερνήτη σας να είναι ανάδρομος μέχρι και τις 29, κάνετε μια βαθιά και τονωτική βουτιά στον εαυτό σας. Με τη βοήθεια του Άρη στο ζώδιό σας και του Δία μέσα στο Ζυγό, διεκδικείτε αυτά που σας ανήκουν οικονομικά και συναισθηματικά. Ο Ερμής, από τις 2 μέχρι τις 18 στον Αιγόκερω, σας υποχρεώνει να είστε πολύ προσεκτικοί στο χειρισμό κάποιον θέσεών σας και εμπλέκει τα παιδιά σας και άλλα αγαπημένα πρόσωπα σε κάποια περιουσιακά μπερδέματα. Η Αφροδίτη, από τις 1 μέχρι τις 8 στον Αιγόκερω, μπορεί να σας κάνει να είστε λίγο αγχωμένοι.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact