ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια και ο γάμος! Ποια ζώδια μας ταιριάζουν περισσότερο;

Σκορπιός άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Οκτώβριο, είναι πιθανότερο να προτιμήσεις για γυναίκα σου κάποια που γεννήθηκε Ιανουάριο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη Ιούνιο. Αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιούνιο και ελαττώνονται να παντρευτείς γυναίκα γεννημένη τον Απρίλιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, πάντως, τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τους Σκορπιούς είναι οι Ιχθείς, οι Αιγόκεροι, οι Παρθένοι, οι Καρκίνοι και οι Σκορπιοί.

Τοξότης γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποιον επίσης γεννημένο τον Νοέμβριο, ενώ πιο λίγες είναι με κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο. Αν είσαι γεννημένη Δεκέμβριο, είναι πιο πιθανό να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο και λιγότερο κάποιον γεννημένο τον Μάιο.

Τοξότης άντρας: Αν είσαι γεννημένος τον Νοέμβριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να προτιμήσεις για σύζυγο κάποια γεννημένη τον Ιούνιο και ελαττώνονται να παντρευτείς γυναίκα γεννημένη τον Απρίλιο. Αν έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο, είναι πιθανό να προτιμήσεις μια γυναίκα γεννημένη τον Μάιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Ιούλιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, πάντως, τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τους Τοξότες είναι οι Κριοί, οι Λέοντες, οι Υδροχόοι, οι Ζυγοί, οι Καρκίνοι και οι Τοξότες.

Αιγόκερως γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη Δεκέμβριο, είναι πιο πιθανό να θελήσεις να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο και λιγότερο κάποιον γεννημένο τον Μάιο. Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, αυξάνονται οι πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάρτιο, και ελαττώνονται με κάποιον που έχει γεννηθεί Απρίλιο.

Αιγόκερως άντρας: Αν έχεις γεννηθεί Δεκέμβριο, είναι πιθανό να προτιμήσεις μια σύζυγο γεννημένη τον Μάιο και λιγότερο πιθανό κάποια γεννημένη τον Ιούλιο. Αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Οκτώβριο και λιγότερες κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, πάντως, τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τους Αιγόκερους είναι οι Ταύροι, οι Παρθένοι, οι Σκορπιοί και οι Ιχθείς.

Υδροχόος γυναίκα: Αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάρτιο, και ελαττώνεται με κάποιον που έχει γεννηθεί Απρίλιο. Αν είσαι γεννημένη Φεβρουάριο, έχεις πιο πολλές πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον γεννημένο τον Απρίλιο και λιγότερες κάποιον που γεννήθηκε Ιούλιο.

Υδροχόος άντρας: Αν είσαι γεννημένος τον Ιανουάριο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να προτιμήσεις να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Οκτώβριο και λιγότερες κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο. Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο, είναι πιο πιθανό η γυναίκα που θα παντρευτείς να είναι γεννημένη Οκτώβριο και λιγότερο να έχει γεννηθεί τον Μάρτιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, πάντως, τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τους Υδροχόους είναι οι Δίδυμοι, οι Ζυγοί, οι Τοξότες, οι Κριοί και οι Υδροχόοι.

Ιχθύς γυναίκα: Αν είσαι γεννημένη Φεβρουάριο, έχεις πιο πολλές πιθανότητες να προτιμήσεις για σύζυγο κάποιον γεννημένο τον Απρίλιο και λιγότερες κάποιον που γεννήθηκε Ιούλιο. Αν είσαι γεννημένη τον Μάρτιο, έχεις περισσότερες πιθανότητες να παντρευτείς κάποιον που γεννήθηκε Μάιο και λιγότερες κάποιον γεννημένο τον Αύγουστο.

Ιχθύς άντρας: Αν γεννήθηκες Φεβρουάριο, είναι πιο πιθανό η γυναίκα που θα θελήσεις να παντρευτείς να έχει γεννηθεί Οκτώβριο και λιγότερο να έχει γεννηθεί τον Μάρτιο. Αν έχεις γεννηθεί Μάρτιο, αυξάνεται η προτίμηση να παντρευτείς κάποια γεννημένη τον Ιανουάριο, ενώ μειώνεται με κάποια που έχει γεννηθεί Ιούλιο.

Σύμφωνα με την αστρολογία, πάντως, τα ζώδια που ταιριάζουν περισσότερο με τους Ιχθείς είναι οι Καρκίνοι, οι Σκορπιοί, οι Αιγόκεροι, οι Ταύροι , οι Παρθένοι και οι Ιχθύες.

Πηγή: govastileto.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact