ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Πέμπτης 25 Οκτωβρίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Μετά από τη δική σου κατανόηση της αλήθειας, Σκορπιέ, που φυσικά έγινε με αρκετό ψάξιμο του βαθύτερου «εγώ» σου, θα προσπαθήσεις να δώσεις την καθοδήγησή σου στα άτομα που αγαπάς και να τα πείσεις ότι, αν δεν ψάξουν τι είναι αυτό που πραγματικά θέλουν, δε θα προχωρήσουν μπροστά.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Σκορπιέ μου, η διάθεσή σου δε θα είναι πολύ καλή. Φρόντισε να μιλήσεις με το ταίρι σου κι ασ’ το να προσπαθήσει να σε κάνει να νιώσεις καλύτερα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Σκορπιέ, η ενεργητικότητα που θα έχεις, θα σε κάνει να λύσεις πολλές προβληματικές καταστάσεις που σε απασχολούν. Απόφυγε σήμερα να κλείσεις οικονομικές συμφωνίες. Όποια συζήτηση γίνει και αφορά θέματα χρημάτων, απαιτεί πολύ μεγάλη προσοχή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η μέρα σου, Τοξότη, σήμερα θα έχει αρκετές μεταβολές, οι σκέψεις θα σε διακατέχουν και εσύ τρέχεις να προλάβεις τις εξελίξεις. Αργότερα, αφήνεις τη μοιρολατρία στην άκρη, δέχεσαι τα γεγονότα και έτσι ξεπερνάς την όποια μικρή δυσκολία σου παρουσιαστεί. Το τέλος της ημέρας θα σε βρει αρκετά πιο δυνατό και αισιόδοξο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Πρόσεξε σήμερα αρκετά τη συμπεριφορά σου, Τοξότη μου, επειδή κάτι θα γίνει και θα στενοχωρήσεις το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, σου τονίζω ότι βρίσκεσαι σε πολύ θετική περίοδο, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στη δουλειά σου, Τοξότη μου, πολλά πράγματα που καθυστερούν, θα σ’ εκνευρίσουν. Προσπάθησε να βάλεις σωστό πρόγραμμα στη μέρα σου, για να λύσεις εκκρεμότητες του παρελθόντος. Στα οικονομικά σου, έχεις βρεθεί εκτός προϋπολογισμού. Φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις κάποια παρορμητική κίνηση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Με μεγάλη ευκολία, Αιγόκερε, σήμερα θα τιθασεύσεις τα όποια πάθη βγουν στην επιφάνεια. Μιλάω για εγωισμό, θυμό και κυριαρχία απέναντι στο φιλικό σου περιβάλλον. Είναι μία σοφή απόφαση που παίρνεις, αφού θα σε βγάλει από δύσκολες καταστάσεις. Η δυνατότητά σου να ισορροπήσεις την τόση ενέργεια που εκπέμπεις, μόνο σε θετικά αποτελέσματα θα σε οδηγήσει.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, Αιγόκερε, μπορείς να κάνεις κάποιες κινήσεις, για να γίνει σχέση σου ακόμη καλύτερη, ώστε εσύ και το ταίρι σου να νιώσετε πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, Αιγόκερε, σήμερα μπορείς να κάνεις κοινωνικές επαφές, που θα σε βοηθήσουν να λύσεις πολλά προβλήματα στον επαγγελματικό τομέα. Στα οικονομικά σου, κινήσου πάνω στον προγραμματισμό σου. Πολλά απρόοπτα έξοδα θα σ’ εκνευρίσουν και ίσως σε οδηγήσουν εκτός προϋπολογισμού.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact