ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11 Ιανουαρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε θέλει έτοιμο/η για να παλέψεις αν χρειαστεί με «θεούς και δαίμονες», ώστε να πετύχεις έναν σημαντικό οικονομικό στόχο σου. Παράλληλα, η Σελήνη στον Υδροχόο σε καλεί να ασχοληθείς επισταμένα με ζητήματα που αφορούν αγαπημένα πρόσωπα, ξεκινώντας βέβαια από τα παιδιά σου. Ένας νέος κύκλος φαίνεται να ανοίγει στην ζωή τους και δεν θα ήταν σοφό να απέχεις.
Ερωτικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί μια νέα φάση στην προσωπική σου ζωή, καλώντας σε να ανταποκριθείς σε μια πρόκληση που μπορεί να αλλάξει πολλά. Είτε είσαι μόνος/η, είτε δεσμευμένος/η, δεν θα πρέπει πια να θεωρείς τίποτα ως δεδομένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σηματοδοτεί την έναρξη ενός νέου κύκλου στην οικογενειακή σου ζωή κι αν έχεις κατά νου να προβείς σε «σαρωτικές» αλλαγές, το σύμπαν θα σε υποστηρίξει και με… το παραπάνω!. Αν όμως προτιμήσεις να «γαντζωθείς» σε μια πραγματικότητα που δείχνει ήδη παρωχημένη, οι ελπίδες σου για την διατήρηση μιας κατάστασης στο υπάρχον καθεστώς δεν θα ευοδωθούν.
Ερωτικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα μπορεί να συμβάλλει σε μια πλήρη αναβάθμιση της προσωπικής σου ζωής, αρκεί να βοηθήσεις κι εσύ ξεχωρίζοντας τις πραγματικές ανάγκες και επιθυμίες σου, από τις… πλαστές!

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο προαναγγέλλει ευκαιρίες για να ταξιδέψεις αλλά και να αναπτύξεις την πνευματικότητα σου ή να εμπλουτίσεις τις γνώσεις σου κι αν βρεθείς μπροστά σε οποιαδήποτε τέτοια πρόκληση μην πεις όχι. Επιπλέον φαίνεται να ανοίγει έναν νέο κύκλο επαφών σου με το εξωτερικό, κάτι που θα σε βοηθήσει να διαδόσεις τις ιδέες και το έργο σου, παρακάμπτοντας τα όποια εμπόδια εγείρει το… τοπικό κατεστημένο!
Ερωτικά
Ο Κρόνος στο ζώδιό σου ενδέχεται να συμβάλλει σε ένα «πάγωμα» των εξελίξεων, με σκοπό να πάρεις τις αποφάσεις σου. Κι εκείνο που «μετράει» είναι το πόσο κοντά βρίσκονται στην δική σου αλήθεια και πέρα από τις ενοχές που σου «φορτώνουν».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η Σελήνη στον Υδροχόο σε ωθεί να επαναπροσδιορίσεις τις ανάγκες σου αλλά και την οικονομική σου πολιτική. Και είτε πρόκειται για την αξιοποίηση μιας ανέλπιστης ευκαιρίας, είτε για μια δυσάρεστη έκπληξη που ακυρώνει τις μέχρι τώρα δράσεις σου και σε αφήνει «μετέωρο/η», το βέβαιο είναι ότι όλα αλλάζουν. Παράλληλα όμως πρόσεξε μην εξαπατηθείς από ένα πρόσωπο που παριστάνει τον φίλο ή την φίλη.
Ερωτικά
Επιδιώκεις να καλύψεις ταυτόχρονα μια σειρά από ανάγκες και «προαπαιτούμενα» που είναι μάλλον δύσκολο να τις βρεις σε… έναν άνθρωπο! Επιπλέον, στην παρούσα φάση είναι πιο πιθανό να λαθέψεις σε μια επιλογή, παρά να «πέσεις διάνα»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου ανοίγει έναν νέο κύκλο δραστηριοτήτων, διαταράσσοντας αναπόφευκτα τις ήδη υπάρχουσες ισορροπίες. Αναμένονται λοιπόν ρήξεις, διλήμματα και γενναίες αποφάσεις, ίσως όμως να έχεις καλύτερα αποτελέσματα αν ξεφύγεις κάπως από την λογική της «μέσης οδού», επιλέγοντας κάτι πολύ διαφορετικό, ακόμη και προκλητικό ή ακραίο, αφού κάθε είδους «συμβατικής» επιλογή δεν φαίνεται να έχει τύχη.
Ερωτικά
«Κάτι» σου λέει να αλλάξεις το καθεστώς της προσωπικής σου ζωής, επιλέγοντας μάλιστα μια προοπτική διόλου «συμφέρουσα» αλλά που επαναφέρει κι εκπληρώνει αυτά που έχεις εγκαταλείψει στο όνομα ενός κακώς εννοούμενου ρεαλισμού.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Το επερχόμενο τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα σε ωθεί να ασχοληθείς με ποικίλα μυστήρια και να δώσεις τις δικές σου απαντήσεις κι εδώ τα καλά νέα είναι ότι θα μπορέσεις να ξεσκεπάσεις κάποιες «υπόγειες διαδρομές». Επιπλέον, η Σελήνη στον Υδροχόο αναμένεται να συμβάλλει κι αυτή στην «εσωτερική» πληροφόρηση σου φέρνοντας στο φως τα… δικά της μυστικά, για μια συνεργασία ή συμφωνία.
Ερωτικά
Το τρίγωνο του Άρη με τον Ποσειδώνα «ανεβάζει» την σεξουαλικότητα σου αλλά και γενικότερα τις αισθησιακές αναζητήσεις σου Φρόντισε λοιπόν να έχεις πλάι σου τον κατάλληλο άνθρωπο, ώστε οι διαθέσεις σου να μην πέσουν στο κενό.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact