ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 11 Ιουνίου

Τοξότης

Ο Ερμής απέναντί σου δεν αποκλείεται να σου προκαλέσει μια αίσθηση «ασφυξίας», ιδιαίτερα αν διαπιστώσεις ότι δεν ορίζεις εσύ τις εξελίξεις, αλλά κάποιοι άλλοι και μάλιστα με υπόγειο τρόπο. Ίσως, μάλιστα, πάρεις την απόφαση να διακόψεις οριστικά μια συνεργασία, που λειτουργεί σε βάρος σου.

Παράλληλα, η Σελήνη στον Ταύρο σε θέλει πιο προσηλωμένο/η σε ζητήματα υγείας και διατροφής, ώστε να αποφύγεις μια ενδεχόμενη ταλαιπωρία. Επιπλέον, αν αντιμετωπίζεις οικονομικά προβλήματα στη δουλειά σου, μπορεί να υπάρξει πρόοδος, μέσα από μυστικές διαπραγματεύσεις.

Αιγόκερως

Η Σελήνη στον Ταύρο ξυπνάει τον «δημιουργό» μέσα σου και σε φέρνει σε επαφή με πρόσωπα που σε καλύπτουν σε πολλά και τονώνουν το ενδιαφέρον σου για τη ζωή. Ενδέχεται, ωστόσο, να υπάρξουν και κάποιες συναισθηματικές μεταπτώσεις, που θα προβληματίσουν εκείνους/ες που σε έχουν… συνηθίσει αλλιώς!

Παράλληλα, ο Ερμής στους Διδύμους, τείνει να δημιουργήσει τετελεσμένα στα εργασιακά σου, μπορείς όμως να προλάβεις μια υπονόμευση σε βάρος σου, αν έχεις τους κατάλληλους πληροφοριοδότες! Επιπλέον, είναι πιθανό να ταλαιπωρηθείς από πονοκεφάλους.

Υδροχόος

Με την Σελήνη στον Ταύρο, μπορείς να ασχοληθείς με τα του οίκου σου, αλλά και να φιλοξενήσεις μια εκδήλωση στον χώρο σου ή να παρευρεθείς σε μια αντίστοιχη «εκτός έδρας». Παράλληλα, με τον Ερμή στους Διδύμους να σε κατευθύνει σε εμμονές και νοητικά «κολλήματα», δε θες και πολύ για να μπεις σε έναν κύκλο καχυποψίας, που σίγουρα θα «λερώσει» τα συναισθήματά σου προς εκείνον/η που αγαπάς.

Ωστόσο, ενδέχεται να συμβεί και κάτι αντικειμενικά δυσάρεστο σε ένα αγαπημένο σου πρόσωπο κι αν έχεις παιδιά, καλό είναι να τα έχεις από… κοντά!

Ιχθύες

Ο Ερμής στους Διδύμους μπορεί να σε φέρει προ τετελεσμένων σε ένα οικογενειακό ή περιουσιακό σου ζήτημα, ίσως, μάλιστα, ανακαλύψεις ότι κάποιος/α «έχει λερωμένη τη φωλιά του». Αλλά, αν δεις ότι τα πράγματα δεν εξελίσσονται όπως τα θες, άφησέ τα να πάρουν τον δρόμο τους, κλείνοντας οριστικά ένα κεφάλαιο στη ζωή σου. Αν πάντως συμπεριλαμβάνεσαι στους τυχερούς του ζωδίου σου, θα βρεις κάτι πολύτιμο στον χώρο σου.

Παράλληλα, φαίνεται ότι η ημέρα έχει αυξημένες επικοινωνιακές απαιτήσεις, όχι όμως για… κακό, αφού με την Σελήνη στον Ταύρο οι επαφές και οι μετακινήσεις σου θα είναι αποδοτικές, με έναν μάλλον ευχάριστο χαρακτήρα.

astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact