ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου

Αιγόκερος

Μπορεί σήμερα να αισθάνεσαι πως είσαι σε ένα σταυροδρόμι και πως πρέπει να πάρεις μια απόφαση. Άκουσε το ένστικτό σου και γίνε όσο πιο διαλλακτική γίνεται χωρίς να κλείνεις δρόμους και πόρτες. Η συμβουλή σου προς κάποιους συνεργάτες θα ζητηθεί και θα εκτιμηθεί ανάλογα, να είσαι βέβαιη. Λίγο η έλλειψη της σωστής επικοινωνίας, λίγο η μελαγχολική σου διάθεση, επιβαρύνουν την ατμόσφαιρα με τον σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, περιόρισε τον αυθορμητισμό σου και μην λες πράγματα για τα οποία δεν είσαι σίγουρη.

Υδροχόος

Οι ειδήσεις σήμερα, οι ανατροφοδοτήσεις από τους άλλους και οι εκροές που προέρχονται από τον εαυτό σου μπορεί να είναι σημαντικές. Προς το παρόν προσπάθησε να παρατηρείς τα γεγονότα και τα όσα συμβαίνουν στα εργασιακά και μην βιαστείς να πάρεις αποφάσεις και να θέσεις σε εφαρμογή τις αλλαγές που έχεις κατά νου. Οι ανταλλαγή ιδεών, εμπειριών και επιθυμιών με τον σύντροφό σου, θα βοηθήσουν στο να έρθετε πιο κοντά. Εσύ που είσαι μόνη, από εσένα θα εξαρτηθεί το πόσο γρήγορα θα βρεις τις συναισθηματικές ισορροπίες σου.

Ιχθείς

Ίσως είναι καιρός να επανεξετάσεις ένα παλιό πρόβλημα, να το δεις με άλλο μάτι και να το λύσεις. Ίσως να ήταν φρόνιμο να μην υπολογίζεις το τι λέγεται αυτό το διάστημα στα εργασιακά. Επηρεάζεσαι άδικα και πισωγυρίζεις στις αποφάσεις σου. Οι λέξεις και τα λεγόμενά σου απέναντι στον ερωτικό σύντροφό σου έχουν μεγάλη βαρύτητα και θα πρέπει να είσαι προσεκτική στον τρόπο που εκφράζεσαι. Εσύ που είσαι μόνη, νέες ενδιαφέρουσες γνωριμίες προκύπτουν αυτό το διάστημα στη ζωή σου. Τουλάχιστον αυτήν τη φορά, κάνε τις σωστές επιλογές.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact