ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 13 Ιανουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Φίλε Αιγόκερε, με την βοήθεια της Αφροδίτης που περνάει σήμερα, στον Ιχθύ, όλα κινούνται άμεσα και αποτελεσματικά! Θα μάθεις ευχάριστα νέα, θα έχεις χαρμόσυνες επικοινωνίες ή συναντήσεις και φυσικά, θα πετύχεις πολλούς από τους προσωπικούς σου στόχους! Επιπλέον μία προβληματική σχέση με αδερφό, συγγενή ή γείτονα, σήμερα εξομαλύνεται! Γενικά έχεις και την ανάγκη, αλλά και το ταλέντο, να έχεις πετυχημένες επικοινωνιακές επαφές με τους άλλους!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι ελεύθερος, σήμερα θα έχεις μία νέα γνωριμία, θα λάβεις ένα χαρούμενο μήνυμα ή τηλεφώνημα και μάλιστα από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Μια εξομολόγηση από καρδιάς, είναι κοντά! Εσύ που είσαι δεσμευμένος, βελτιώνετε την επικοινωνία μεταξύ σας με το σύντροφο σου και βρίσκετε πολλές λύσεις, στα κοινά σας θέματα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, γοητεύεις συνεργάτες, αλλά και ανωτέρους, με τις ιδέες και τον τρόπο που επικοινωνείς! Οικονομικά, αναμένονται έξοδα που αφορούν οχήματα ή μετακινήσεις!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Φίλε Υδροχόε, η Αφροδίτη στον Ιχθύ από σήμερα και ήρθε ή ώρα να κινηθείς αργά, συνετά και προσεκτικά στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και επαφές, γεγονός που θα σε βοηθήσει ώστε να βεβαιωθείς για τα αισθήματα, αλλά και τις ειλικρινείς προθέσεις των γύρω σου, απέναντι σου! Δεν υπάρχει λόγος λοιπόν, να βιάζεσαι την σημερινή ημέρα, αφού θα χρειαστεί σίγουρα ένα διάστημα να περάσει, προκειμένου να έχεις τα στοιχεία και το αποτέλεσμα που θες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, θα μπορέσεις σήμερα, να καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι, ποιοι είναι οι σκοποί και οι επιθυμίες του συντρόφου και να βρείτε έτσι λύσεις για την σχέση σας! Αν είσαι ελεύθερος, πιθανόν η προσοχή σου σήμερα να στραφεί σε μία νέα γνωριμία, με ένα άτομο που έχει οικονομική επιφάνεια και άνεση, το οποίο ενδιαφέρεται επίσης για σένα!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Θα πρέπει να κάνεις αρκετές προσπάθειες και σε επάγγελμα, αλλά και στην οικονομική σου διαχείριση και θα δεις πως θα έχεις τα αποτελέσματα που θες!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Φίλε Ιχθύ, με την Αφροδίτη στο δικό σου Ζώδιο από σήμερα, εκδήλωσε αυτό που θες και χρειάζεσαι χωρίς δισταγμό και θα δεις πως στόχοι και επιθυμίες, εκπληρώνονται πολύ πιο εύκολα πλέον! Δεν υπάρχει πια λόγος να φοβάσαι και αφέσου στα όνειρα και τις επιθυμίες σου, αφού η τύχη είναι με το μέρος σου! Η διέλευση αυτή σε στηρίζει στις επιλογές και στις δράσεις σου και έχεις πλέον την άνεση και την δυνατότητα να κινηθείς όπως πρέπει, για να έχεις επιτυχία!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Αν είσαι δεσμευμένος, περιόρισε νεύρα και απαιτήσεις και επιστράτευσε πάθος και σεξουαλικότητα! Μπορείς άφοβα σήμερα να εκφράζεις τα συναισθήματα σου, με αμεσότητα, ενθουσιασμό και ειλικρίνεια, αρκεί να μην το κάνεις νευρικά! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς τώρα να διεκδικήσεις και να κατακτήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει, αφού η ανταπόκριση του είναι πολύ πιθανή!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Είσαι κάπως ψυχρός και σνομπ στις επαγγελματικές σου σχέσεις και αυτό ίσως σε κάνει αντιπαθή στους συνεργάτες σου! Ο αυθορμητισμός και ο ενθουσιασμός, σε παρασύρει σε αλόγιστα έξοδα σήμερα!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact