ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 17 Απριλίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το πρόγραμμά σου είναι απαιτητικό και σε κουράζει. Χαμήλωσε λίγο τους ρυθμούς σου, γιατί θα τους χρειαστείς σύντομα. Η συνέπεια που θα δείξεις καθορίζουν το τελικό αποτέλεσμα. Μην παραμελείς τη φροντίδα του εαυτού σου και ασχολήσου σοβαρά με τη διατροφή σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Οι αδιευκρίνιστες πολλές φορές σκέψεις που έχει το ταίρι σου, γίνονται αιτία να γεννηθούν καινούργια ερωτηματικά που έχεις για εκείνο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου όλα θα πάνε πολύ καλά. Απόφυγε να εκνευριστείς σήμερα, γιατί θα δημιουργηθούν κάποιες αντιπαραθέσεις που μπορεί να σε στεναχωρήσουν. Στα οικονομικά σου πρέπει να κατανοήσεις ότι έχεις να καλύψεις πολλές εκκρεμότητες και δεν πρέπει να κάνεις πολλά έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η στάση σου περιορίζει τις κινήσεις κάποιου ατόμου, το οποίο προσπαθεί να σε πλησιάσει. Μην δείχνεις τόσο σκληρή διάθεση, χαλάρωσε λίγο και άφησε το περιθώριο να σε κατανοήσουν, χωρίς να βάζεις εμπόδια. Αυτό είναι κάτι που θα σε ωφελήσει μακροπρόθεσμα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η καθημερινότητά σου είναι πολύ έντονη. Οι πολλές δραστηριότητες που θα έχεις, θα σε κάνουν να παραμελήσεις λίγο την σχέση σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου θέλεις να αλλάξεις πολλά πράγματα για να πετύχεις τους στόχους σου. Απόφυγε να ανακοινώσεις τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά φρόντισε να μην κάνεις πολλά έξοδα. Ευνοείσαι να κάνεις οικονομικές συναλλαγές ή να τακτοποιήσεις θέματα του παρελθόντος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣΓενικά
Συγγενικό σου πρόσωπο καταφέρνει να αντιληφθεί πλέον, πως η στάση του υπήρξε λάθος για μεγάλο χρονικό διάστημα και θα προχωρήσει σε αλλαγές που γίνονται αφορμή να ωφεληθείς σε προσωπικό επίπεδο. Επωφελήσου όσο είναι ακόμα καιρός, οι πλανήτες δυσκολεύουν την κατάσταση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μπορείς σήμερα να βγάλεις τον ερωτισμό που έχεις, να περάσεις παρέα με το ταίρι σου και να το κάνεις ευτυχισμένο. Εξωτερίκευσε τα αισθήματά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα είναι καλά, αλλά θα έχεις μερικές καθυστερήσεις. Απόφυγε να πάρεις γρήγορες αποφάσεις για ζητήματα που αφορούν το μέλλον. Τα οικονομικά σου θα αρχίζουν να πηγαίνουν καλύτερα. Συζητήσεις που θέλεις να κάνεις για αύξηση ή τακτοποίηση οικονομικών, ευνοούνται.

ΥΔΡΟΧΟΟΣΓενικά
Οι υποθέσεις σου προχωράνε με δυσκολία και δεν μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις. Κράτησε γερά τις δυνάμεις σου λίγο ακόμα και οι πλανήτες σύντομα σε βοηθούν να βελτιώσεις τις συνθήκες της καθημερινότητάς σου με καθοριστικό τρόπο, που σε ανταμείβει για τις θυσίες που έκανες.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δες τα πράγματα πιο σφαιρικά για να καλυτερέψεις την σχέση σου. Είναι στο χέρι σου να γίνουν τα πράγματα πιο όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην δουλειά σου η δυναμικότητα και η ενεργητικότητα που έχεις, θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Τα οικονομικά σου συνεχίζουν να σε προβληματίζουν. Μπορείς να τακτοποιήσεις θέματα νόμου και γραφειοκρατικά.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Μία δύσκολη περίοδος φτάνει πλέον στο τέλος της και δίνει χώρο σε νέα ευχάριστα γεγονότα να ακολουθήσουν. Μία ευχάριστη πρόταση δρομολογεί νέα πορεία σε πολλά επίπεδα. Ετοιμάσου να τη δεχτείς με χαρά και να απολαύσεις την ικανο
ποίηση που θα σου προσφέρει. Το μέλλον, σου επιφυλάσσει υπέροχες εκπλήξεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Η Αφροδίτη στο ζώδιό σου θα σε κάνει να εξωτερικευτείς περισσότερο και θα σε ωθήσει να δώσεις πολλά στο ταίρι σου. Εσύ που δεν έχεις ακόμη ταίρι θα συμβούν κάποια ευχάριστα γεγονότα, που θα σε κάνουν να χαρείς αρκετά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε πολύ καλά. Έχεις φτάσει την δουλειά σου σε σημείο που θα μπορείς πολύ εύκολα να φτάσεις στην επιτυχία. Τα οικονομικά σου πηγαίνουν καλύτερα. Φρόντισε να τακτοποιήσεις κάποιες εκκρεμότητες που έχεις.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact