ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 19 Ιουνίου

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Κάποιες υποθέσεις που θέλεις να τελειώσεις, θα αναβληθούν για άλλη μια φορά, αλλά μην απελπιστείς. Αυτή τη φορά η κατάσταση θα έχει θετική εξέλιξη και η αναβολή δεν θα είναι μεγάλης διάρκειας. Μην χαλαρώσεις την προσοχή σου και φρόντισε να είσαι σε ετοιμότητα για την αναμέτρηση δυνάμεων που προβλέπεται πολύ σύντομα για το ζώδιό σου.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Απόφυγε σήμερα συζητήσεις που μπορεί να σε φέρουν σε έντονες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Αν δεν έχεις ταίρι, μπορεί το πλανητικό σκηνικό να σου φέρει στασιμότητα στον αισθηματικό τομέα, αλλά εσύ μην σταματήσεις τις προσπάθειες.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, έχεις τις δυνατότητες να καταφέρεις πάρα πολλά και να πετύχεις αυτά που θέλεις. Συνέχισε στους ίδιους ρυθμούς και η επιτυχία είναι κοντά σου. Στα οικονομικά σου φρόντισε να κάνεις την πρέπουσα οικονομία και να αφήσεις τα έξοδα για αργότερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Η περίοδος χάριτος έχει παρέλθει. Τώρα πλέον οφείλεις με σοβαρότητα, συγκέντρωση και σύνεση να προχωρήσεις οργανωμένα και μεθοδικά τις υποθέσεις σου στην ολοκλήρωσή τους. Η βοήθεια των πλανητών στο ζώδιό σου θα είναι καθοριστική και αξίζει να είσαι σε ετοιμότητα για να την αξιοποιήσεις.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Δώσε περισσότερη σημασία στα αισθηματικά σου και μην απορροφάσαι τόσο πολύ από άλλες καταστάσεις που μπορεί να σε αποσυντονίζουν. Εσύ που δεν έχεις ταίρι, να ξέρεις ότι έφτασε ο καιρός που θα βρεις το ταίρι που θα σε κάνει να νιώσεις πολύ καλά.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου μην χαλαρώσεις σε τίποτα και προσπάθησε να λύσεις προβλήματα που σε αφορούν άμεσα. Οικονομικά, μπαίνεις σε μια περίοδο βελτίωσης. Φρόντισε να τακτοποιήσεις εκκρεμότητες που έχεις.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η επιτυχία πλησιάζει με γοργούς ρυθμούς πλέον για το ζώδιό σου, μετά από ένα μεγάλο χρονικό διάστημα στασιμότητας. Διατήρησε τη συγκέντρωσή σου και μην χάσεις χρόνο σε άσκοπες δραστηριότητες που θα σε αποπροσανατολίσουν από τον στόχο. Πιθανά εμπόδια θα ξεπεραστούν με ευκολία, αρκεί να υπάρξει θετική διάθεση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, ο τρόπος που κάνεις κάποια πράγματα μπορεί να παρεξηγηθεί από το ταίρι σου. Καλό θα είναι να μιλήσεις μαζί του άμεσα. Αν αυτή την περίοδο δεν έχεις ταίρι, δεν θα μείνεις για πολύ έτσι, γιατί θα κάνεις σύντομα μια νέα γνωριμία.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Πρόσεξε παγίδες που μπορεί να υπάρχουν στον επαγγελματικό σου τομέα. Απόφυγε να ανακοινώσεις σε συνεργάτες σου τα σχέδια που έχεις για το μέλλον. Στα οικονομικά σου, φρόντισε να τακτοποιήσεις φορολογικά θέματα που ίσως εκκρεμούν. Θα δεχτείς προτάσεις και δεν θα πρέπει να αφήσεις τις ευκαιρίες να πάνε χαμένες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Η προσωπική σου ζωή σε αγχώνει, αγαπητέ Υδροχόε, καθώς πιέζεσαι από συγγενικά πρόσωπα να πάρεις αποφάσεις. Βάλε τέλος σε κάθε είδους παρέμβαση, με ήρεμο τρόπο και αποσύρσου για να σκεφτείς το μέλλον σου. Οι συνέπειες αφορούν αποκλειστικά εσένα – μην βιαστείς, για να μην μετανιώσεις αργότερα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Άσε τους εγωισμούς και μίλα ανοιχτά με το ταίρι σου. Αν αλλάξεις συμπεριφορά, τα πράγματα μπορούν να βελτιωθούν πολύ στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου θα πάνε καλά, αλλά μερικές καθυστερήσεις που θα συμβαίνουν θα σε εκνευρίζουν αφάνταστα. Απόφυγε να πάρεις βιαστικές αποφάσεις. Τα οικονομικά σου αρχίζουν να ισορροπούν και θα αρχίσεις να αισθάνεσαι καλύτερα.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Η καλοσύνη σου κερδίζει τις εντυπώσεις και το κοινωνικό σκηνικό διαμορφώνεται σε ένα πέλαγος ευκαιριών για το ζώδιό σου. Ανάμεσά τους, μπορείς να διαλέξεις αυτό που σε εκφράζει περισσότερο και να αξιοποιήσεις επάνω σε αυτή τη βάση κάθε δυνατότητα εξέλιξης. Μην φοβηθείς να πλησιάσεις άτομα κύρους.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μερικές φορές βρίσκεις τη συμπεριφορά που έχει το ταίρι σου εριστική και παράλογη. Φρόντισε να ξεκαθαρίσεις ό,τι μπορεί να σε προβληματίζει στα αισθηματικά σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, η τυπικότητα και η υπευθυνότητα που έχεις θα σε βγάλουν από πολλά αδιέξοδα του τελευταίου διαστήματος. Στα οικονομικά σου, έχεις πολλές υποχρεώσεις που θα πρέπει να καλύψεις χωρίς άλλες αναβολές.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact