ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 23 Απριλίου

ΛΕΩΝ
Γενικά
Η Σελήνη στον Σκορπιό δείχνει ικανή να σε ξεβολέψει δημιουργώντας διαρκώς νέα δεδομένα στο σπίτι ή την οικογένειά σου κι αν δεν επιβάλλεις άμεσα την τάξη, μπορεί να χάσεις την μέρα σου ικανοποιώντας τα καπρίτσια των άλλων. Ευτυχώς ή δυστυχώς, ο ενεργός Κρόνος θα σε αναγκάσει να «συγκεντρωθείς», κάνοντας πιο πολλές δουλειές ή λύνοντας τεχνικά προβλήματα.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό να σε «προμοτάρει», όπου σταθείς κι όπου βρεθείς, θα έχεις τις ευκαιρίες σου, φαίνεται όμως ότι συγκεντρώνεις πολύ καλύτερες πιθανότητες αν ταξιδέψεις ή απλά απευθυνθείς σε ένα άτομο του εξωτερικού.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Αν και η Σελήνη στον Σκορπιό μπορεί να σε παρασύρει σε ποικίλες επαφές ή συζητήσεις περί ανέμων και υδάτων, ο Ερμής στον Ταύρο σε επαναφέρει στην σοβαρότητα, βάζοντάς σου δύσκολα σε ένα θέμα που σχετίζεται με το σπίτι ή την οικογένειά σου κι έχει νομικές προεκτάσεις. Ίσως μάλιστα να χρειαστείς και την συνδρομή των ειδικών, αφού παρά τις δεδομένες ικανότητες σου, αποκλείεται να τα ξέρεις όλα!
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις την ευκαιρία να γνωρίσεις ένα «ενδιαφέρον» πρόσωπο, κατά την διάρκεια μιας κοινωνικής εκδήλωσης. Αν όμως ζητάς έμπρακτες «αποδείξεις» της αγάπης του, μάλλον θα πρέπει να αλλάξεις τα κριτήριά σου!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο ενεργός Κρόνος σε πιέζει να ασχοληθείς κυρίως με αυτά που πρέπει να γίνουν κι είναι πιθανό να αναγκαστείς να συμμετάσχεις σε «πληκτικές» μεν αλλά χρήσιμες δράσεις. Ακόμη, ενδέχεται να προκύψουν καθυστερήσεις ή «εμπλοκές» στις μετακινήσεις και τις επαφές σου. Παράλληλα, ο Ερμής στον Ταύρο σε καλεί να πάρεις στα σοβαρά ένα οικονομικό ζήτημα, αφού αν αφήσεις τα πράγματα στην τύχη τους μπορεί να αποκτήσεις έξτρα μπελάδες.
Ερωτικά
Με την Αφροδίτη στον Κριό μπορεί να υπάρξουν απρόβλεπτες εξελίξεις, τόσο θετικές όσο και αρνητικές. Ίσως μάλιστα να δεχθείς «πυρά» από ένα πρόσωπο που ποτέ δεν θεωρούσες ότι ενδιαφέρεται για σένα αλλά… να που συμβαίνει!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Σελήνη στο ζώδιό σου αυξάνει την κυκλοθυμία σου και σε βάζει να «ψάχνεσαι» με την υγεία σου ή να προσπαθείς να εντοπίσεις «αόρατους» εχθρούς. Φαίνεται όμως ότι τελικά ο ενεργός Κρόνος θα σε «συνεφέρει», φέρνοντας στο προσκήνιο ένα οικονομικό ζήτημα, που δεν παίρνει αναβολή. Να θυμάσαι ακόμη ότι η μέρα δεν είναι κατάλληλη για αγορές, πέραν των εντελώς αναγκαίων..
Ερωτικά
Η διεύρυνση του κοινωνικού σου κύκλου μπορεί να έχει άμεσες συνέπειες στην προσωπική σου ζωή, αφού σίγουρα θα υπάρξει μια αμοιβαία έλξη με ένα πρόσωπο που θα σε εντυπωσιάσει με τα προσόντα του, όσο κι εσύ αυτό, με τα δικά σου!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact