ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 23 Νοεμβρίου

 

ΖΥΓΟΣ

Γενικά
Οι συνθήκες είναι σχεδόν ιδανικές για να προωθήσεις ένα προσωπικό σου θέμα αλλά και να έρθεις σε επαφή με κάποιους «ισχυρούς» που θα μπορούσαν να παίξουν καταλυτικό ρόλο στις υποθέσεις σου. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να συμβάλλει σε ένα ταξίδι ή γενικότερα στην αύξηση των μετακινήσεων και των επαφών σου, ίσως όμως να αναδείξει κι ένα «καυτό» νομικό θέμα.

Ερωτικά
Ο Άρης εξακολουθεί να σε θέλει ετοιμοπόλεμο/η, ώστε να διεκδικήσεις αυτά που πιστεύεις ότι αξίζεις. Παράλληλα όμως η Αφροδίτη σου προσφέρει «στο πιάτο» μια λιγότερο «περιπετειώδη» επιλογή στην οποία τελικά ίσως θα έπρεπε να δώσεις μεγαλύτερη σημασία.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη ενδέχεται να δημιουργήσει νέα δεδομένα στα οικονομικά σου, ίσως μάλιστα να σου γίνει μια συμφέρουσα πρόταση ή να συνάψεις μια συμφωνία που μπορεί να σου προσδώσει μια νέα δυναμική. Ακόμη, θα έχεις την ευκαιρία να «ψάξεις» ή να ρυθμίσεις ένα περιουσιακό πρόβλημα με νομικές προεκτάσεις, μια διαδικασία βέβαια που μπορεί και να σε… εκνευρίσει!

Ερωτικά
Από την μια πλευρά η Αφροδίτη στον Ζυγό σε «προκαλεί» να απολαύσεις τα πλεονεκτήματα μιας «κρυφής» σχέσης, από την άλλη όμως ο Άρης στο ίδιο ζώδιο σε ωθεί να πάρεις και κάποιο ρίσκο, που τελικά μπορεί να σε εκθέσει.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Η «πρώτη» του Ήλιου στον ζώδιο σου, σου δίνει επιπλέον αφορμές κι αιτίες για να αναδείξεις τα ταλέντα σου και σε αυτήν την φάση ο προσφορότερος δρόμος προς την επιτυχία είναι μέσα από μια συλλογική δράση. Σε κάθε περίπτωση όμως θα χρειαστεί να αντιπαρατεθείς με πρόσωπα και καταστάσεις που έχουν πολύ διαφορετικές αντιλήψεις από σένα και φρόντισε τουλάχιστον για την τήρηση του… fair play!

Ερωτικά
Αν είσαι ήδη σε μια σχέση, οι συνθήκες είναι κατάλληλες για να συζητήσεις με τον άνθρωπο σου κάποιες πρακτικές πλευρές της, ώστε να δοθούν λύσεις που σας ικανοποιούν αμφότερους. Αν πάλι είσαι μόνος/η, για την ώρα αρκέσου στην… προετοιμασία!

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά

Ο ενεργός Άρης σε καλεί να δράσεις άμεσα και αποφασιστικά για να διεκδικήσεις ότι το καλύτερο στην δουλειά αλλά και στα οικονομικά σου. Κι αν υπάρξουν έντονες αντιδράσεις μην πτοηθείς, αφού κάθε υποχώρηση σου θα εκληφθεί ως αδυναμία.
Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να «φωτίσει» κάποιες παρασκηνιακές ενέργειες, αναγκάζοντας σε να λάβεις τα… μέτρα σου!

Ερωτικά
Ουσιαστικά μπορείς να έχεις όποιον/α θελήσεις, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι θα κάνεις και την σωστή επιλογή, πολύ περισσότερο που για την ώρα φαίνεται ότι είναι δύσκολο να υπάρξει μια φυσιολογική ροή στις σχέσεις σου.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Ο ενεργός Άρης «δουλεύει» για σένα κι είναι στο χέρι σου να εκμεταλλευτείς τις περιστάσεις κάνοντας συγκεκριμένες κινήσεις που μπορεί να σε ωφελήσουν είτε άμεσα είτε έμμεσα. Σε αυτό συμπεριλαμβάνεται και μια συμφωνία η οποία ανοίγει τους ορίζοντες σου και σε πάει σε… άλλο επίπεδο! Παράλληλα, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη μπορεί να αναδείξει ένα θέμα σχετικό με κάποιον φίλο ή φίλη σου.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, μπορεί να ωφεληθείς από μια νέα γνωριμία ακόμη κι αν μείνει στο επίπεδο ενός απλού φλερτ. Αν πάλι είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε φρόντισε να κρατήσεις τις σωστές αποστάσεις από όσους/ες σε πολιορκούν!

 

ΙΧΘYΕΣ

Γενικά
Μια συμφωνία που φαίνεται να έχει και κάποιες κρυφές πλευρές μπορεί να σε ωφελήσει τόσο οικονομικά όσο και επαγγελματικά. Επιπλέον, η είσοδος του Ήλιου στον Τοξότη δημιουργεί νέα δεδομένα στην καριέρα σου αλλά και σε οτιδήποτε θεωρείς σημαντικό για την ζωή σου. Το μόνο που ίσως σε προβληματίσει είναι η δημοσιοποίηση ενός θέματος, που θα προτιμούσες να μείνει μυστικό.

Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, θα έχεις ήδη διαπιστώσει ότι η τύχη σου έχει… ανοίξει για τα καλά και το μόνο που έχεις να κάνεις είναι να διαλέξεις τον σωστό για σένα άνθρωπο.
Αν όμως είσαι ήδη σε μια σχέση, τότε μπορεί να νιώσεις ότι δεν σε καλύπτει πια.

Πηγή: astrology.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact