ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 24 Φεβρουαρίου

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Γενικά
Αγαπητό Αιγόκερε, ήρθε η ώρα να μιλήσεις με την καρδιά σου και να επικοινωνήσεις με αγάπη! Οι σχέσεις σου με τα αδέρφια ενδυναμώνονται και οι επαφές σου με γείτονες και γνωστούς, βελτιώνονται και εξομαλύνονται! Γεγονότα και συγκυρίες, ενισχύουν την πνευματική σου εξέλιξη, σε γεμίζουν νέες γνώσεις και μαθαίνεις νέα που σε χαροποιούν! Ιδανική ημέρα για εποικοδομητικές εξόδους, επικοινωνίες, γνωριμίες, συναντήσεις και συμφωνίες!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Μέσα από κοινωνικές συναναστροφές θα έρθει ένα ευχάριστο ερωτικό νέο, μία συνάντηση ή μία νέα γνωριμία, για σένα που είσαι ελεύθερος! Ώρα να βγεις εκεί έξω και να κατακτήσεις κόσμο! Φλέρταρε όσο μπορείς και θα έχεις ανταπόκριση! Αν είσαι δεσμευμένος, επιδίωξε μία ουσιαστική και εκ βάθους συζήτηση με τον σύντροφο σου και θα δεις πως όλα μπορούν να λυθούν, αρκεί αν κρατήσεις χαμηλούς τους τόνους!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στην εργασία, πετυχαίνεις άψογες σχέσεις με συναδέλφους και ανωτέρους, ιδίως μέσω της επικοινωνιακής οδού! Πες όχι σήμερα στα αλόγιστα έξοδα!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γενικά
Σήμερα αγαπητέ Υδροχόε, θα ασχοληθείς με την προστασία και την διατήρηση των κεκτημένων σου αλλά και των προσωπικών σου αξιών. Συγκεκριμένα, ίσως αποφασίσεις να κάνεις ένα ξεκαθάρισμα στο σπίτι σου, από πράγματα που δεν χρειάζεσαι ουσιαστικά, αλλά δεδομένου ότι δένεσαι πολύ με αυτά που σου ανήκουν, δεν τα έχεις ξεφορτωθεί ακόμα! Επίσης θα διεκδικήσεις και θα καταφέρεις να νιώσεις σιγουριά και αυτοπεποίθηση ξανά, μέσα από διαπροσωπικές σχέσεις!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σήμερα, θα υπάρξει μία έμμεση ένδειξη ενδιαφέροντος για σένα, από το άτομο που σε ενδιαφέρει! Προσπάθησε να τον κάνεις με διακριτικό τρόπο, να ανοιχθεί περισσότερο και να σε πλησιάσει! Αν είσαι δεσμευμένος, τώρα είναι η στιγμή που θα νιώσεις ασφαλής, σίγουρος και κυρίως ήρεμος για την σχέση σου! Ένα όμορφο δείπνο, φτιαγμένο από τα χεράκια σου για τον σύντροφο σου, θα ανανεώσει σίγουρα τον δεσμό σας!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, δεν έχεις ιδιαίτερη διάθεση για δουλειά, όμως το πείσμα και η εργατικότητα σου, δεν σε εγκαταλείπουν! Αρκετές οι οικονομικές διακυμάνσεις σήμερα και ίσως νιώσεις ανασφάλεια μέσα από τις οικονομικές εξελικτικές διαδικασίες της ημέρας!

ΙΧΘΥΣ

Γενικά
Σήμερα, η Σελήνη στο Ζώδιο σου, θα σε βοηθήσει στην αναζήτηση και στον προσδιορισμό της προσωπικότητάς σου και θα καταφέρεις, να χρησιμοποιήσεις σωστά τα ταλέντα σου και την διαίσθηση σου, ώστε να ξεχωρίσεις και να προβάλλεις τον καλύτερο εαυτό σου! Προσοχή μόνο σε στιγμές μέσα στην ημέρα, που θα σε πιάσει μία αδικαιολόγητη και υπερβολική χωρίς λόγο, συναισθηματική ανασφάλεια, που ενδεχομένως να σε ρίξει ψυχολογικά!

Αισθηματικές Προβλέψεις
Έντονος συναισθηματισμός, ευαισθησία, λάμψη, πάθος, ερωτισμός και γοητεία σε χαρακτηρίζουν! Αν είσαι ελεύθερος, μπορείς εύκολα να… αποπλανήσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει! Αν όμως είσαι δεσμευμένος, ίσως γίνεις λίγο περισσότερο απαιτητικός από ό,τι συνήθως, γεγονός που θα δυσαρεστήσει ενδεχομένως τον σύντροφο!

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Έχεις την ικανότητα σήμερα, να παίζεις ρόλους στον εργασιακό χώρο και να δείχνεις αυτό που περιμένουν οι άλλοι από σένα! Αυτό μπορεί να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς σου, ωστόσο θα σε κουράσει από ένα σημείο και μετά! Μην είσαι παρορμητικός σε έξοδα! Το παρακάνεις!

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact