ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Δευτέρας 28 Μαΐου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Είναι θετικό το γεγονός πως αγαπημένα πρόσωπα χαίρονται με την επιτυχία σου, αγαπητέ Τοξότη, και θέλουν να σε βοηθήσουν να προχωρήσεις ακόμα περισσότερο. Μην αφήσεις κανέναν να σε σταματήσει με αρνητικές απόψεις, αλλά προχώρα δυναμικά για να ολοκληρώσεις όλα όσα σε απασχολούν.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Σε ό,τι αφορά τα αισθηματικά σου, μπορείς να μιλήσεις με το ταίρι σου και να κάνεις τις προτάσεις σου που είναι σίγουρο ότι θα το κάνουν πολύ χαρούμενο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Επαγγελματικά, θα φτάσεις στην επιτυχία. Σήμερα που είναι Κυριακή, φρόντισε λίγο να χαλαρώσεις. Οικονομικά, καλό θα είναι να κινηθείς λίγο συγκρατημένα σήμερα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το πλανητικό σκηνικό βελτιώνεται με γρήγορους ρυθμούς για το ζώδιό σου, αρκεί να μην σταματήσεις την προσπάθεια και να προχωρήσεις με σοβαρότητα και συγκέντρωση. Μην βιαστείς να αφήσεις περιθώρια σε κανέναν να ασχοληθεί με το αύριο που σε αφορά αποκλειστικά, αλλά προσπάθησε να είσαι σε ετοιμότητα όλο το ερχόμενο διάστημα.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Φρόντισε σήμερα να περάσεις χαλαρά και ήρεμα με το ταίρι σου, χωρίς να κάνεις συζητήσεις που μπορεί να σε καταπιέσουν ψυχικά. Αν κάνεις ακόμη συντροφιά με τη μοναξιά, η Αφροδίτη από τον Κριό σού στέλνει τις καλύτερες επιρροές της αισθηματικά, για να κάνεις τη γνωριμία που θέλεις.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό τομέα έχεις καταφέρει πολλά πράγματα. Σήμερα φρόντισε να περάσεις όσο πιο ξεκούραστα μπορείς. Τα οικονομικά σου θα σε προβληματίσουν έντονα, γι’ αυτό απόφυγε σήμερα να κάνεις πολλά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Τα πράγματα έχουν ξεφύγει από τον έλεγχό σου, αγαπητέ Υδροχόε, εξ αιτίας της τεταμένης ατμόσφαιρας που επικρατεί και λόγω της υπερβολικά υποτονικής σου στάσης, που εκλαμβάνεται ως αδυναμία. Μην βιαστείς να υποχωρήσεις άλλο, αλλά κάνε μία συζήτηση ώστε να επαναφέρεις την απαραίτητη τάξη.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Τα αισθηματικά σου μπορούν να πάνε και καλύτερα, αν προσπαθήσεις να έρθεις πιο κοντά στο ταίρι σου και εξωτερικευτείς περισσότερο.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Τα επαγγελματικά σου πηγαίνουν καλά. Σήμερα φρόντισε να τα αφήσεις λίγο στην άκρη και να ξεκουραστείς. Στα οικονομικά, απόφυγε σήμερα να ξοδέψεις πολλά χρήματα, γιατί ήδη έχεις βγει εκτός προϋπολογισμού.

ΙΧΘΥΕΣ
Γενικά
Πολύ σύντομα, αγαπητέ Ιχθύ, θα καταφέρεις να προχωρήσεις τις υποθέσεις σου σε ένα αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο, μέσα από το οποίο θα μπορέσεις να δρομολογήσεις όλα όσα σε απασχολούν. Δείξε σοβαρότητα και μην βιαστείς να χαλαρώσεις τους ρυθμούς σου λίγο πριν την τελική ευθεία. Όλα θα βελτιωθούν με επιτυχία.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Για τα αισθηματικά σου, το παρόν πλανητικό σκηνικό θα σου δώσει πολλές ιδέες, ώστε να μιλήσεις με το ταίρι σου για να κάνεις τη σχέση σου ακόμη πιο ιδανική από όσο είναι.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου τα πράγματα δεν πάνε άσχημα, αλλά σήμερα προσπάθησε να χαλαρώσεις και να ξεκουραστείς λίγο. Οικονομικά, φρόντισε να κινηθείς με σύνεση και να μην κάνεις καθόλου άσκοπα έξοδα.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact