ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 4 Ιουνίου

ΖΥΓΟΣ
Η προσωπική προβολή που επιδιώκετε όπως έχει τα υπέρ άλλο τόσο έχει και τα κατά. Στον επαγγελματικό τομέα, η αξιοποίηση κάποιων ευκαιριών θα σας φέρει σε πολύ καλή θέση βελτιώνοντας έτσι τη συνολική εικόνα. Αισθηματικά, ίσως χρειάζεται να αποφύγετε την παγίδια διαδικτύου και να ασχοληθείτε με το σοβαρό φλερτ. Προσοχή σε ζητήματα διατροφής. Οι γεννημένοι του 1991 θα διαπιστώσετε πως οι φίλοι σας είναι κοντά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία προάγει την κοινωνική δικτύωσή σου, ίσως μάλιστα να σου φέρει και μια νέα φιλία με ένα πρόσωπο που μπορεί να σε βοηθήσει σε ποικίλα ζητήματα. Από την άλλη πλευρά, η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου» σε σχέση με τα οικονομικά σου, τα οποία θα πρέπει να διαχειριστείς με σύνεση και προνοητικότητα.

Ερωτικά
Σε αυτήν την φάση καλείσαι πρώτα να δώσεις κι ύστερα να πάρεις. Σε κάθε περίπτωση όμως, να θυμάσαι ότι αν μπερδέψεις τα προσωπικά με τα οικονομικά σου, το πιθανότερο είναι να μην έχεις καλά… ξεμπερδέματα!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Γενικά
Το τετράγωνο του Ήλιου με τον Δία είναι ίσως το μεγαλύτερο ατού σου σε μια ημέρα που οι περισσότεροι θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες, όχι όμως κι εσύ! Αντίθετα ο ευχάριστος «μπελάς» σου θα είναι το από πού θα ξεκινήσεις! Το μόνο που μπορεί να σε προβληματίσει είναι μια συνεργασία, ουσιαστικά όμως δεν χρειάζεσαι κανενός είδους τέτοια βοήθεια, αφού μπορείς να προχωρήσεις και μόνος/η σου.

Ερωτικά
«Πιο καλή η μοναξιά από σένα που δεν φτάνω…». Η αντίθεση της Αφροδίτης με τον Κρόνο παραπέμπει σε περίπλοκες ή προβληματικές καταστάσεις κι ενδεχόμενες απογοητεύσεις, οπότε σε κάθε περίπτωση «κράτα μικρό καλάθι».

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Η καθημερινότητα βελτιώνεται μέσα από προσπάθειες οι οποίες είναι συντονισμένες και στοχευμένες για το γενικότερο καλό. Ο προσωπικός σας μαγνητισμός βοηθά να ξεπεράσετε κάποια ζητήματα, δίνοντας σας έτσι την ευκαιρία να περάσετε τις θέσεις σας πολύ πιο άνετα. Αισθηματικά, μην παίζετε παιχνιδάκια με την ψυχολογία του συντρόφου σας. Οι γεννημένοι του 1969, αφήστε το χρόνο να κυλήσει για εσάς.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact