ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 6 Αυγούστου

Ζυγός

Η μέρα θα σας φαντάζει λίγο αλλόκοτη σήμερα, γιατί θα νιώθετε σκαμπανεβάσματα στη διάθεσή σας και η οπτική σας θα είναι νεφελώδης. Κάποια εργασιακά προβλήματα σας έχουν πιέσει αρκετά και πρέπει να βάλετε τις σκέψεις σας σε σειρά. Είναι στο χέρι σας να μην ενδώσετε στον αρνητισμό, που θα σας εμποδίσει να σημειώσετε πρόοδο στα θέματα που έχετε σε εξέλιξη! Πρέπει να αποφασίσετε συνειδητά να κοιτάξετε το ποτήρι ως μισογεμάτο, γιατί μόνο έτσι θα βελτιώσετε τη διάθεση και την αυτοπεποίθησή σας.

Σκορπιός

Σήμερα θα είστε γεμάτοι ενέργεια και δυναμισμό! Αυτά θα είναι τα εργαλεία σας για να πάρετε και πάλι τα ηνία των θεμάτων σας, με στόχο να αλλάξετε όσα δεν σας ευχαριστούν. Αυτό που πρέπει να φροντίσετε, είναι να είστε ειλικρινείς με τον εαυτό σας σε αυτά που πραγματικά θέλετε. Προσέξτε τη συμπεριφορά σας απέναντι στα άτομα του περιβάλλοντός σας, γιατί θα έχετε μια τάση για έπαρση που μπορεί να θίξει κάποιους.

Τοξότης

Το σύμπαν είναι ταγμένο στην ευνοϊκή έκβαση κάθε εγχειρήματός σας σήμερα! Είναι η στιγμή που πρέπει να ορμήσετε πρόσω ολοταχώς, σε στόχους και φιλοδοξίες σας που διστάζατε να διεκδικήσετε ως τώρα. Μην παραδοθείτε, γιατί έχετε όλα τα φόντα να οργανωθείτε άρτια για να χειριστείτε την κάθε πρόκληση άμεσα. Έτσι δεν θα αφήνετε εκκρεμότητες, που μπορεί να σας αγχώσουν αργότερα.

Αιγόκερως

Είστε πλημμυρισμένοι όνειρα και φιλοδοξίες σήμερα, κοιτώντας το μέλλον σας με την πιο αισιόδοξη ματιά σας! Αυτή την περίοδο που τα άστρα τάσσονται στο πλευρό σας, θα καταφέρετε να αποβάλετε τους φόβους σας και να προχωρήσετε προς την επίτευξη των στόχων σας. Παραμείνετε προσηλωμένοι στη θετική πλευρά των πραγμάτων και αξιοποιήστε όσους και όσα ξέρετε, για να αρχίσετε να προσεγγίζετε τα όνειρά σας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact