ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Δευτέρας 7 Δεκεμβρίου

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Ο Άρης στο ζώδιό σου σε πιέζει να τελειώσεις «μια κι έξω» με όλα αυτά που σε προβληματίζουν ή στέκονται εμπόδια στον δρόμο σου και σίγουρα μπορείς να πετύχεις πολλά μέσα σε ελάχιστο χρόνο. Ωστόσο, ο ενεργός Πλούτωνας σου συνιστά να αφήσεις στην ησυχία του οτιδήποτε έχει να κάνει με το σπίτι ή την οικογένειά σου, αφού εκεί τα πράγματα μπορεί να πάρουν μια δυσάρεστη τροπή.
Ερωτικά
Σε μια γενικότερα δύσκολη περίοδο, η προσωπική σου ζωή μπορεί να σε αποζημιώσει και να σου προσφέρει τις χαρές που επιθυμείς. Όλα αυτά βέβαια με την προϋπόθεση ότι θα δράσεις ελεύθερα, αποφεύγοντας να δεσμευτείς για οτιδήποτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Από καιρό σκέφτεσαι να πάρεις κάποιες σημαντικές αποφάσεις για τη ζωή σου, αφήνοντας πίσω όλα αυτά που σε κρατάνε εγκλωβισμένο/η και το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη, μπορεί να σου δώσει την ώθηση που χρειάζεσαι, ακόμη κι αν η αφορμή της ενεργοποίησής σου είναι μια ρήξη. Ωστόσο ο ενεργός Πλούτωνας ίσως σε κάνει πιο απόλυτο/η στις επιδιώξεις σου και τελικά πιο ανικανοποίητο/η!
Ερωτικά
Η Αφροδίτη και ο Άρης στον Ζυγό εξακολουθούν να θέλουν να σε παρασύρουν σε μια μυστική συνάντηση, πρόσεξε όμως γιατί σήμερα υπάρχει σοβαρό ενδεχόμενο να μην μπορέσεις τελικά να διατηρήσεις την «ανωνυμία» σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Άρη σε καλεί να κάνεις μέσα σε μια ημέρα ό,τι δεν έκανες όλο το προηγούμενο διάστημα, πρόσεξε όμως γιατί ο Κρόνος στο ζώδιό σου δεν συνηγορεί σε… βιασύνες! Καλό είναι να κινηθείς με μέτρο «ζυγίζοντας» τα θέλω σου με τις αντικειμενικές συνθήκες που επικρατούν γύρω σου αλλά και φροντίζοντας πριν δράσεις να κλείσεις πρώτα τις εκκρεμότητες σου.
Ερωτικά
Ο Άρης στον Ζυγό δημιουργεί «εμπλοκές» μεταξύ φιλίας και έρωτα, την ίδια στιγμή που ο Κρόνος σου ζητά να αναλάβεις ευθύνες που ίσως και να μην σου αναλογούν. Πρόσεξε λοιπόν μήπως θέλοντας να βοηθήσεις μπλέξεις στα χειρότερα!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Με τον Άρη στον Ζυγό, οι εξελίξεις τρέχουν, το πιθανότερο μάλιστα είναι ότι θα κληθείς να διαλευκάνεις κάποιες παρασκηνιακές υποθέσεις, «βγάζοντας το φίδι από την τρύπα». Παράλληλα, ο ενεργός Πλούτωνας στο ζώδιό σου σε καλεί να κάνεις μια νέα αρχή, για να συμβεί όμως αυτό χωρίς μελλοντικά προβλήματα θα πρέπει να αποκοπείς οριστικά από κάποια πρόσωπα που αποδεδειγμένα σε βλάπτουν.
Ερωτικά
Το τετράγωνο του Άρη με τον Πλούτωνα κάνει το αίμα σου να «βράζει» και είναι δύσκολο να μείνεις έξω απ’ το χορό! Προσπάθησε ωστόσο να περιορίσεις την καχυποψία σου και να καταπολεμήσεις αποτελεσματικά το μικρόβιο της ζήλειας!Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact