ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Εβδομάδας απο 16 έως 22 Σεπτεμβρίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Επαγγελματικά – καριέρα
Αν ετοιμάζεστε να κάνετε κάποια επένδυση, δώστε ιδιαίτερη σημασία στα «ψιλά γράμματα», ώστε να μην έχετε οικονομικές απώλειες, με τον Κρόνο από τον Ταύρο σε στάση στον 2ο οίκο και την αντίθεση του Ποσειδώνα στο ωροσκόπιό σας. Μην ανοίγεστε πολύ και συζητάτε τα πάντα με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε καλά, γιατί υπάρχει πολλή ζήλια στο χώρο σας και θα προσπαθήσουν να μπλοκάρουν τα σχέδιά σας. Στα οικονομικά σας, θα αρχίσετε να βλέπετε ορισμένα σχέδιά σας να υλοποιούνται και θα πετύχετε σιγά – σιγά να αυξήσετε το εισόδημά σας και να κινηθείτε πιο άνετα από εδώ και πέρα.

Αισθηματικά – κοινωνικά
Τα πλανητικά του Σεπτεμβρίου σας δημιουργούν δισταγμό και εσωστρέφεια. Δυσκολεύεστε να εκφραστείτε απέναντι στον σύντροφο σας ή να κρατήσετε μια παράλληλη σχέση μυστική, με τον Κρόνο από τον Αιγόκερω σε στάση. Με την διάθεσή σας αρκετά ανεβασμένη, θα εντυπωσιάσετε τους πάντες, ενώ μέσα στο περιβάλλον σας θα υπάρχει αρκετό παρασκήνιο. Προσέξτε! Δώστε επίσης αρκετή προσοχή στην παραμελημένη υγεία σας, γιατί οι ιώσεις καραδοκούν.

Ευνοούνται: Κληρονομιές, δάνεια, οικονομικά θέματα , παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Δοκιμάζονται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, προσωπικότητα, προσωπική λάμψη
Τυχεροί αριθμοί: 38, 29, 20, 11, 2, 30, 8.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Επαγγελματικά – καριέρα
Εμπόδια και ακυρώσεις θα συναντήσετε στον δρόμο σας αυτό το επταήμερο, με τον Ουρανό από τον Ταύρο σε πτώση. Όλα, όμως, έχουν την ρίζα τους σε δικές σας, παρελθοντικές ενέργειες. Οτιδήποτε αποφασίσετε για τα επαγγελματικά σας να κάνετε, θα πρέπει να το μελετήσετε και να το οργανώσετε σωστά, αποφεύγοντας βιαστικές κινήσεις, γιατί οι συνέπειες θα είναι αρνητικές και θα δημιουργήσετε καινούργια δισεπίλυτα προβλήματα.

Αισθηματικά – κοινωνικά
Η νέα θέση της Αφροδίτης στον Ζυγό και τα άστρα σάς δημιουργούν συναισθηματικό μπέρδεμα. Οι υπόλοιπες παρούσες πλανητικές επιρροές δημιουργούν την κατάλληλη ατμόσφαιρα για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας με το ταίρι σας. Οι αδέσμευτοι, μην βιαστείτε να απορρίψετε κάθε νέα γνωριμία που θα προκύψει από το φιλικό σας περιβάλλον. Φροντίστε, όμως, περισσότερο τον εαυτό σας, διότι ο οργανισμός σας είναι εξαντλημένος και έχει τα όριά του. Αφιερώστε χρόνο για ξεκούραση. Είναι καιρός, αγαπητοί μου Αιγόκεροι, να αποκτήσετε τη φυσική κατάσταση που πρέπει και να καταπλήξετε τους πάντες.

Ευνοούνται: Συνεργασίες, θέματα γάμου, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Δοκιμάζονται: Εργασία και υγεία, παρασκήνιο, κρυφές υποθέσεις
Τυχεροί αριθμοί: 30, 21, 12, 3, 22, 8.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Επαγγελματικά – καριέρα
Η έναρξη της εβδομάδας σάς θυμίζει έντονα εκκρεμότητες καριέρας, με την σύνοδο του Κρόνου να σας επιβάλει την πειθαρχία. Προσέξτε τον λόγο σας, ώστε να μην δημιουργήσετε παρεξηγήσεις. Το πλανητικό σύστημα σάς δημιουργεί περισσότερη αυτοπεποίθηση, αφού θα συνειδητοποιήσετε το τι αξίζετε και τι μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας για ένα καλύτερο και πιο πετυχημένο μέλλον. Διεκδικήστε με διπλωματία ό,τι πιστεύετε ότι δικαιούστε να έχετε, προβάλλοντας ακράδαντα επιχειρήματα στους ανώτερούς σας, για να μπορέσετε να κερδίσετε την προαγωγή που θέλετε ή την αύξηση που επιθυμείτε τόσο καιρό.

Αισθηματικά – κοινωνικά
Τα άστρα και η νέα θέση του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό σας γεμίζει με αυτοπεποίθηση και νιώθετε πιο σίγουροι και πιο ασφαλείς για τις επιλογές σας. Οτιδήποτε νέο στη ζωή σας θα ευνοηθεί ιδιαίτερα και ίσως έχει καλύτερες προοπτικές μελλοντικά. Ρίξτε τα δίχτυα της γοητείας σας γεμάτοι πάθος και έρωτα, διότι θα αναζωογονηθείτε από τις εξελίξεις. Η υγεία σας είναι καλή, χρειάζεται όμως προσπάθεια και οργάνωση για να συνεχίσετε με καλή διατροφή και άσκηση.

Ευνοούνται: Εργασία και υγεία, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Δοκιμάζονται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, φίλοι και κοινωνικές ομάδες
Τυχεροί αριθμοί: 31, 22, 13, 4, 23, 8.

ΙΧΘΕΙΣ
Επαγγελματικά – καριέρα
Αυτό το επταήμερο θα εργάζεστε πολλές ώρες για να τελειώσετε με τις εκκρεμότητες που έχετε, αλλά και για να διεκπεραιώσετε ζητήματα που επείγουν και θα φτάσετε σε ένα σημείο, όπου θα ξεπεράσετε τον εαυτό σας. Προσέξτε με την μαχητικότητα που θα σας διακρίνει, να μην έρθετε σε διαξιφισμούς με τους συνεργάτες σας, επειδή θα νομίζετε ότι κινούνται σε αργούς ρυθμούς σε σύγκριση με τους δικούς σας και δημιουργήσετε αντιπαλότητες στο χώρο σας, με το τετράγωνο του Άρη να παρεμβάλει εμπόδια.

Αισθηματικά – κοινωνικά
Περίεργες συναισθηματικές εμπλοκές θα δημιουργήσει για εσάς το πλανητικό σκηνικό. Πάθος, έρωτας και αισιοδοξία δεν θα λείψουν προς το τέλος της εβδομάδος, με τον Ήλιο από την Παρθένο στον 7ο οίκο και το πέρασμα του Ερμή και της Αφροδίτης στον Ζυγό. Μέσα από το επαγγελματικό σας περιβάλλον είναι πολύ πιθανό να γνωρίσετε ένα καινούργιο πρόσωπο, που θα σας ενθουσιάσει. Ο οργανισμός σας τελευταία είναι εξαντλημένος και χρειάζεστε επειγόντως φρούτα και λαχανικά. Προσπαθήστε να τονώσετε τη φυσική σας κατάσταση, για να μπορέσετε να βγάλετε εις πέρας τις αυξημένες υποχρεώσεις.

Ευνοούνται: Διασκέδαση, δημιουργία, έρωτας, παιδιά, τύχη, μακρινά ταξίδια, ανώτερη εκπαίδευση, δικαστικά θέματα
Δοκιμάζονται: Φαντασία, έμπνευση, οικιακή ζωή, καριέρα, κοινωνική καταξίωση
Τυχεροί αριθμοί: 34, 25, 16, 7, 28, 6.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact