ΖΩΔΙΑ

Τα ζώδια της εβδομάδας απο 18 έως 24 Ιουνίου

Τοξότης
Οι άνθρωποι με τους οποίους σχετίζεστε με οποιοδήποτε τρόπο φαίνονται απόλυτα δεκτικοί στα αιτήματα σας και σας βοηθούν σε οτιδήποτε χρειάζεστε. Ο Ήλιος από την Πέμπτη περνά στον Καρκίνο, κάνοντάς σας για ένα μήνα περισσότερο κτητικούς, καχύποπτους μα και ερωτικούς. Ακόμα, ευνοεί οικονομικές διεκδικήσεις ενώ θα μπορούσατε μέσα από την άνοδο του συντρόφου να βγαίνετε και εσείς κερδισμένοι. Το Σάββατο, να είστε προσεχτικοί στον λόγο σας για να αποφύγετε έντονες αντιπαραθέσεις οικονομικού κυρίως χαρακτήρα, με σύντροφο ή συνεργάτη.

Αιγόκερως
Η εβδομάδα ξεκινά πολύ καλά με εσάς άμεσα ευνοημένους από σχέσεις και συνεργασίες, ενώ το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο για ένα μήνα θα ενισχύσει ακόμα περισσότερο αυτή την εύνοια, ενώ παράλληλα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο συντροφικοί και κατασταλαγμένοι σ’ αυτά που θέλετε. Αυτό το διάστημα θα πάρετε χαρά από τους συντρόφους σας, αλλά και κατανόηση στα αιτήματά σας. Το Σάββατο αποφύγετε δύσκολες συζητήσεις με τους δικούς σας ανθρώπους, κυρίως οι γεννημένοι 10 Ιανουαρίου γιατί δεν θα είναι δεκτικοί με τις απόψεις σας.

Υδροχόος
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας φαίνεται πως θα καταφέρετε να κάνετε αυτό που θέλετε και θα τα φέρνετε όλα στα δικά σας μέτρα και σταθμά και σ’ αυτό θα βοηθά πολύ και η οικογένεια. Ο Ήλιος από τον Καρκίνο που περνά την Πέμπτη και για έναν μήνα θα βοηθήσει να είστε περισσότερο αποδοτικοί επαγγελματικά και να κάνετε προόδους στην καριέρα σας, ενώ κάποιους άλλους θα τους κάνει να ασχοληθούν με την υγεία και την ευεξία τους. Το Σάββατο μη σταθείτε σε λεπτομέρειες, γιατί ενδέχεται να γίνεται κουραστικοί.

Ιχθείς
Το οικογενειακό κλίμα είναι πολύ καλό και οι δικοί σας άνθρωποι φαίνονται πολύ υποστηρικτικοί και δεκτικοί. Το πέρασμα του Ήλιου στον Καρκίνο θα σας δώσει ευχάριστες συναισθηματικές εξελίξεις, μια ευχάριστη γνωριμία για τους μόνους ή πολύ ευχάριστη επικοινωνία με τα παιδιά σας οι μεγαλύτεροι. Το Σάββατο καλό θα ήταν να μην τεντώσετε σχοινιά για την εξέλιξη ενός οικογενειακού ζητήματος, γιατί εύκολα μπορούν να σπάσουν. Οι γεννημένοι 4 Μαρτίου είναι οι πιο τυχεροί σε οτιδήποτε επιχειρούν.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact