ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 29 Απριλίου έως 5 Μαΐου

Τοξότης
Οι όψεις κόντρας που κάνει ο Ερμής, το πιθανότερο είναι να σας φέρουν κάποιες εντάσεις με άτομα που αγαπάτε, από αυτές που χρειάζονται για να ανανεώνουν τις σχέσεις. Οικονομικά, το ξεκίνημα του Μάη θα σας αγχώσει, όμως, για τους περισσότερους Τοξότες οι μέρες αυτές δίνουν χαρές και συναισθηματικά κέρδη. Πολλοί και κυρίως γεννημένοι το 2ο και 3ο 10ήμερο του ζωδίου θα νιώσετε προσωπική και επαγγελματική επιβεβαίωση ή θα σας χαροποιήσει μία εξέλιξη. Το νέο φεγγάρι λειτουργεί εξαιρετικά καλά για εσάς και σας δίνει τη διάθεση να κάνετε πιο ουσιαστικά πράγματα τόσο για να κατοχυρώσετε την επαγγελματική σας θέση όσο και για τον εαυτό σας.

Αιγόκερως
Οικογενειακά κυρίως θέματα θα μονοπωλούν τις σκέψεις σας και θα κλέβουν πολύ από τον χρόνο σας στο ξεκίνημα του μήνα, που βρίσκει περισσότερο προβληματισμένους τους γεννημένους 10 και 13 Ιανουαρίου. Οι γεννημένοι από 30 Δεκεμβρίου έως και 6 Ιανουαρίου μπορείτε να περιμένετε κάτι ευχάριστο που θα σας χαροποιήσει κυρίως συναισθηματικά. Το νέο φεγγάρι είναι πολύ καλό για όλους σας και μέσα από τον φιλικό σας Ταύρο θα δώσει έναν κύκλο 28 ημερών όπου θα έχετε συναισθηματικές συγκινήσεις και χαρές, ενώ παράλληλα βοηθά μία καινούρια αρχή που κάποιοι θα επιχειρήσουν.

Υδροχόος
Η βασική σας ανάγκη στο ξεκίνημα του μήνα είναι να μοιραστείτε με κοντινά σας άτομα θέματα που σας απασχολούν και σας αγχώνουν. Αυτός ο μήνας σάς θέλει συνέχεια με κόσμο και σε μικρές διαδρομές. Οι προσκλήσεις θα είναι πολλές και κάποιοι θα καταφέρνουν να σας χαλαρώνουν, ενώ άλλοι να σας αγχώνουν με τις απόψεις τους. Οι γεννημένοι 23 Ιανουαρίου θα έχετε στα σίγουρα έναν αρκετά δύσκολο μήνα, ενώ το νέο φεγγάρι από την Κυριακή δείχνει ότι στον νέο του 28ήμερο κύκλο θα νιώσετε την ανάγκη να ασχοληθείτε πολύ με ένα οικογενειακό θέμα.

Ιχθείς
Οι μέρες αυτές σας θέλουν κτητικούς και απαιτητικούς απέναντι στους κοντινούς σας. Είναι μέρες που δίνουν χρήματα και φέρνουν έξοδα, από αυτά που δεν έχετε προϋπολογίσει. Ακόμα, δίνουν κάποιες ενδοοικογενειακές εντάσεις ή αιτίες αναστάτωσης σε γεννημένους 10, 11 και 12 Μαρτίου. Η Δευτέρα και η Τρίτη είναι οι πιο καλές μέρες για όλους, ενώ η νέα σελήνη δείχνει να ευνοεί τις σχέσεις με τους συγγενείς και βοηθά να πετύχουν πολλοί από εσάς μία πολύτιμη συμφωνία μέσα στον Μάη. Τα πιο ενδιαφέροντα μηνύματα, προσκλήσεις ή συναντήσεις, θα έχουν τις μέρες αυτές οι γεννημένοι από 28 Φεβρουαρίου έως και 5 Μαρτίου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact