ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Εβδομάδας απο 29 Ιουλίου έως 4 Αυγούστου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι θετική για σένα, καθώς παρά την όποια πίεση στο επαγγελματικό περιβάλλον σου, ο Ερμής επιστρέφει στην ορθόδρομη πορεία του την Πέμπτη και βλέπεις με πιο κατασταλαγμένη ματιά τα πιστεύω και τις θέσεις σου. Παράλληλα, η Νέα Σελήνη της Πέμπτης δείχνει για σένα ένα άνοιγμα σε μια υπόθεση που στο παρελθόν δεν προχώρησε. Το ξεκίνημα της εβδομάδας προσπαθείς να προσεγγίσεις το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ακόμα κι αν το τοπίο είναι θολό. Το πάθος πάντως υπάρχει, αλλά δεν λείπει και η ζήλια!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι πιο σταθεροποιητική για σένα από τη μια, από την άλλη όμως κινείται σε πιο φρενήρεις ρυθμούς και έχεις πολλά ερωτηματικά για πρόσωπα και καταστάσεις. Δευτέρα και Τρίτη ασχολείσαι περισσότερο με ζητήματα των άλλων που είναι σε εκκρεμότητα, ενώ το Σαββατοκύριακο μπορείς να δεις το ποτήρι «μισογεμάτο». Ο Ερμής βρίσκεται απέναντί σου και από την Πέμπτη περνά σε ευθύδρομη πορεία, δείχνοντας πως τα πράγματα είναι στην πραγματικότητα καλύτερα από ό,τι νόμιζες. Γενικότερα, όμως, έχεις ευκαιρίες για ευχάριστες στιγμές που δεν περίμενες ειδικά αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η εβδομάδα αυτή είναι αρκετά ευχάριστη για σένα, κυρίως χάρη στις κινήσεις που κάνουν οι άλλοι. Το ξεκίνημα της εβδομάδας, επίσης, σε φέρνει πιο κοντά σε αγαπημένα πρόσωπα και δίνει ώθηση σε δημιουργικά σχέδια που ετοίμαζες. Ο Ήλιος και η Αφροδίτη απέναντι από το ζώδιό σου δέχονται ασταθείς όψεις, πράγμα που φέρνει έκρυθμο κλίμα ειδικά αν έχεις γεννηθεί τον Ιανουάριο. Η Νέα Σελήνη της Πέμπτης στον τομέα των διαπροσωπικών σου σχέσεων, δείχνει πως κάνεις μια νέα αρχή αν έχεις γεννηθεί το δεύτερο δεκαήμερο.

ΙΧΘΥΕΣ
Κατά τη διάρκεια της εβδομάδας αυτής μπορείς πιο εύκολα να τακτοποιήσεις όλα αυτά που βρίσκονται στη μέση σε πρακτικό επίπεδο, και λειτουργούν σαν εμπόδιο στην καθημερινότητά σου. Προσπαθείς να φανείς χρήσιμος εκεί που σε χρειάζονται, όμως, τα αισθηματικά είναι μια σημαντική προτεραιότητα. Ταυτόχρονα, είσαι σε περίοδο που ευνοείσαι, αν έχεις γεννηθεί το πρώτο και το δεύτερο δεκαήμερο. Παράλληλα, όμως, ο Ερμής στον τομέα των ερωτικών σου επιστρέφει σε ορθή πορεία και δίνει τέλος σε αυταπάτες για τους γεννημένους το τρίτο δεκαήμερο.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact