ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια της Κυριακής 1/5/2016

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να λειάνεις ενδεχόμενες διαφορές μεταξύ των συγγενών σου, επιβάλλοντας με τον τρόπο σου το «ειρήνη ημίν»! Κατά τα άλλα όμως, όσο κι αν θες να βρίσκεσαι «μέσα στην καλή χαρά», οι συνθήκες δεν ευνοούν τα οικονομικά σου κι είναι σκόπιμο να αποφύγεις σημαντικές αγορές ή επενδύσεις
Ερωτικά
Ο Άρης στο ζώδιο σου εξακολουθεί να σε «βασανίζει» με έντονα συναισθήματα για κάποιον/α που αυτήν την στιγμή δεν βρίσκεται δίπλα σου, παρότι θα το ήθελες πολύ. Σκέψου όμως αν πρόκειται για πραγματικό έρωτα ή για κάτι απλά… απωθημένο!

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ευνοεί περισσότερο τις πνευματικές ή καλλιτεχνικές αναζητήσεις σου, παρά κάποιες άλλες πιο… ρεαλιστικές! Ρίξε λοιπόν το βάρος στην δημιουργική σου έκφραση και κοίτα να χαρείς την ζωή σου, φροντίζοντας παράλληλα να αποστασιοποιηθείς από κάθε κακία ή ανάλογη πρακτική που μπορεί να σε «λερώσει».
Ερωτικά
Ίσως μάθεις ένα μυστικό για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και μέχρι εδώ… ουδέν μεμπτόν, αλλά αν πρόκειται για κατηγορία, το πιθανότερο είναι να πρόκειται για «συκοφαντική δυσφήμηση»!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Το εξάγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα θα σε βοηθήσει να χαλαρώσεις και να ονειρευτείς έναν καλύτερο κόσμο για σένα και τους οικείους σου, ενδεχομένως και για την… ανθρωπότητα! Παράλληλα όμως, ίσως έρθουν στο φως κάποια καλά κρυμμένα μυστικά που μπορεί να σχετίζονται είτε με το σπίτι σου, είτε με την οικογένεια σου.
Ερωτικά
Έχεις βέβαια δικαίωμα να απολαύσεις τα καλά της οικογενειακής ατμόσφαιρας, αν όμως το γιορτινό σου τραπέζι πλαισιωθεί από φίλους/ες, το πιθανότερο είναι να υπάρξουν εντάσεις κι ανταγωνισμοί.

ΙΧΘYΕΣ
Γενικά
Ο ενεργός Πλούτωνας σου επισημαίνει ότι στο άμεσο περιβάλλον σου συμβαίνουν πολλά που χρήζουν διερεύνησης. Οι προθέσεις κάποιων μπορεί να μην είναι και τόσο «καθαρές» ίσως μάλιστα κάποιες καταστάσεις να είναι κατασκευασμένες ή «στημένες». Από την στιγμή όμως που έχεις δίπλα σου τον «φύλακα- άγγελο» σου, λίγο σε ενδιαφέρουν όλα αυτά!
Ερωτικά
Η καλή σου προαίρεση μπορεί να σε κάνει να φαίνεσαι «εύκολο θύμα», τελικά όμως το σύμπαν έχει τον τρόπο να σε προστατέψει από κάθε κακοτοπιά, ακόμη και… παρά την θέληση σου!

 Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact