ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 1 Απριλίου

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε ενθαρρύνει να διευρύνεις τον κύκλο των επαφών σου κι ίσως σου δώσει την ευκαιρία να συνάψεις μια συμφωνία ή να βάλεις τα θεμέλια μιας συνεργασίας, που έχει όλα τα εχέγγυα για να πετύχει. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω, προάγει την δημιουργικότητα σου και το θετικό συναίσθημα σου μπορεί να σε οδηγήσει στην αφετηρία μιας δραστηριότητας από την οποία έχεις να κερδίσεις πολλά.
Ερωτικά
Όλα λειτουργούν υπέρ σου και γίνεσαι μάλλον περιζήτητος/η! Από εκεί και ύστερα αν το επιθυμείς μπορείς να επωφεληθείς άμεσα, έχεις όμως και το «δικαίωμα» να εμπλουτίσεις απλά τις διαθέσιμες επιλογές σου προσβλέποντας στο… μέλλον!

ΖΥΓΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες ευνοεί τις επαγγελματικές σου δραστηριότητες, παρέχοντας σου την δυνατότητα να αξιοποιήσεις γνωριμίες και επαφές που θα μπορούσαν να σου «λύσουν τα χέρια», ώστε να… προλάβεις να ξεκουραστείς! Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω σε καλεί να αναλάβεις περισσότερες πρωτοβουλίες σε μια υπόθεση που αφορά το σπίτι ή την οικογένεια σου, ώστε να αποκατασταθούν άμεσα οι ισορροπίες.
Ερωτικά
Αν είσαι μόνος/η, έχεις μια μάλλον σπάνια ευκαιρία να βρεις τον κατάλληλο άνθρωπο, που θα σε καλύψει τόσο συναισθηματικά, όσο και κοινωνικά. Δεν έχεις λοιπόν παρά να «υποκύψεις» και μάλιστα… άνευ όρων!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Γενικά
Η Αφροδίτη στους Ιχθύες σε φέρνει πιο κοντά με τα πρόσωπα που αγαπάς κι ίσως αυτό να σου αρκεί για να νοιώσεις… ευτυχής! Μπορείς όμως να εμπλουτίσεις την καθημερινότητα σου και με δημιουργικές ασχολίες που σε ευχαριστούν. Παράλληλα, η Σελήνη στον Αιγόκερω διευρύνει την κοινωνικότητα σου φέρνοντας σε κοντά σε πρόσωπα με ποικίλες αντιλήψεις, ίσως μάλιστα ταξιδέψεις ή μετακινηθείς περισσότερο από όσο συνηθίζεις.
Ερωτικά
Είτε είσαι μόνος/η, είτε σε σχέση, θα έχεις μια ακόμη ευκαιρία για να «αγγίξεις» μια ευτυχία αντάξια των προσδοκιών σου και το μόνο που μπορεί να εμποδίσει μια τέτοια εξέλιξη είναι η υπερβολική δημοσιότητα που φαίνεται να παίρνει η υπόθεση σου.Δείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2 3 4

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact