ΖΩΔΙΑ

Τα Ζώδια Της Κυριακής 10 Ιουνίου

ΤΟΞΟΤΗΣ
Γενικά
Το τέλος της ταλαιπωρίας σου πλησιάζει, αγαπητέ Τοξότη. Χαλάρωσε και άσε τον ελάχιστο χρόνο που σε χωρίζει από την ολοκλήρωση να περάσει χωρίς καμία παρέμβαση. Είναι πολύ πιθανόν να μην υπάρξει η δυνατότητα να τακτοποιήσεις το ζήτημα όπως έχεις ονειρευτεί, αλλά η έκβασή του θα είναι αρκετά ικανοποιητική.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Στα αισθηματικά σου, η καλή διάθεση που θα έχεις σήμερα θα ανεβάσει τον ερωτισμό σου τόσο πολύ που δεν θα μπορεί να σε συγκρατήσει κανείς. Θα έχεις την ευκαιρία να περάσεις καλά με το ταίρι σου.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στον επαγγελματικό σου τομέα θα γίνουν κάποιες αλλαγές, αλλά αυτό δεν χρειάζεται να σε αγχώσει, γιατί θα μπορέσεις να ανταπεξέλθεις σε όλα με μεγάλη επιτυχία. Τα οικονομικά σου δεν πάνε πολύ καλά. Θα πρέπει να κάνεις πολύ καλό προγραμματισμό, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις είναι πολλές.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Γενικά
Η οικογένεια σε ταλαιπωρεί, αγαπητέ Αιγόκερε, με τα διάφορα προβλήματα που έχει. Φρόντισε να προσφέρεις το καλύτερο που μπορείς, αλλά με μέτρο και χωρίς να αναλάβεις μεγαλύτερο βάρος από αυτό που σου αντιστοιχεί. Ο καθένας ας αναλάβει τις ευθύνες του. Ξεκαθάρισε τα όριά σου με ευγενικό και σταθερό τρόπο.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Καλή μέρα η σημερινή για τα αισθηματικά σου. Μπορείς να έρθεις πιο κοντά στον σύντροφό σου και να νιώσετε κι οι δύο καλύτερα. Ο ερωτισμός αλλά και η γοητεία σου θα είναι στα ύψη.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Σήμερα θα έχεις πολλές αντοχές για να ξεπεράσεις πολλά επαγγελματικά θέματα που σε μπερδεύουν αλλά φέρνουν και καθυστερήσεις. Τα οικονομικά σου είναι σε καλύτερη κατάσταση, αλλά δεν μπορείς να την καταλάβεις, γιατί οι υποχρεώσεις που έχεις ακόμη είναι πολλές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Γενικά
Είναι σχεδόν αδύνατον, αγαπητέ Υδροχόε, να χαρείς για όσα σου συμβαίνουν μέσα σε τόση πίεση που βιώνεις. Χαλάρωσε λίγο τους ρυθμούς σου και δώσε χρόνο για την κάλυψη των προσωπικών σου αναγκών. Αργότερα θα καταφέρεις πιο πολλά, αρκεί να μην ξεφύγεις από τη διαδρομή που απαιτείται.

Αισθηματικές Προβλέψεις
Με τις καλές επιρροές της Αφροδίτης από τον Ταύρο στα αισθηματικά σου, μπορείς να περάσεις πολύ καλά με το ταίρι σου. Διώξε το άγχος της καθημερινότητας και περάστε κάποιες στιγμές μαζί ερωτικά και όμορφα.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά
Στα επαγγελματικά σου, σχέδια και αλλαγές που θέλεις να κάνεις καλό θα είναι να τα αφήσεις για αργότερα. Στα οικονομικά σου τα πράγματα είναι καλύτερα, αλλά απόφυγε σήμερα να κάνεις περιττές αγορές.

ΙΧΘΥΣ
Γενικά
Οι ανάγκες σου για ξεκούραση και ψυχαγωγία παραμένουν ανικανοποίητες, αγαπητέ Ιχθύ, εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μην στερείς τα πάντα στον εαυτό σου από φόβο πως θα εμποδίσεις τα σχέδιά σου να ολοκληρωθούν. Όλα μπορούν να δρομολογηθούν με πρόγραμμα και σωστή αξιολόγηση.

Αισθηματικές Προβλέψεις
ταίρι σου να έχει δίκιο. Με τη συζήτηση θα μπορέσει να σου εξηγήσει.

Προβλέψεις για επαγγελματικά & οικονομικά

Στα επαγγελματικά σου, σε συζητήσεις που μπορεί να γίνουν για κάποια αλλαγή σχεδίων, καλό θα είναι να αφήσεις τα πράγματα να δείξουν από μόνα τους. Σε ό,τι αφορά τα οικονομικά σου, έχεις πολύ άγχος προκειμένου να τακτοποιήσεις κάποιες υποχρεώσεις. Ηρέμησε και θα τα καταφέρεις όλα πολύ καλά.

Πηγή: oroskopos.grΔείτε την επόμενη ή προηγούμενη σελίδα πατώντας τα νούμερα

Σελίδες — 1 2

Στην ίδια κατηγορία

ΔΗΜΟΦΙΛΗ ΑΡΘΡΑ

Ο Ρέι Ντάλιο προειδοποιεί για Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο

Ο κίνδυνος ενός παγκόσμιου πολέμου που θα περιλαμβάνει…

Ισραήλ: «Εγκαταλείψτε άμεσα την Τουρκία»

Το Channel 12, επικαλούμενο δήλωση της κυβέρνησης, μετέδωσε…

Έφθασε η ώρα…που οι προφητείες των Γερόντων, γίνονται πραγματικότητα;

Γέροντας Αθανάσιος: Την κατάσταση που βιώνει τον τελευταίο…

«Στόχος μας ολόκληρος ο πλανήτης»: Τι έλεγε ο ηγέτης της Χαμάς το 2022

Ο 78χρονος συνιδρυτής της Χαμάς “εκτόξευε” απειλές όχι…

Οι 5 αλλαγές που έρχονται σε συντάξεις – επιδόματα

Οριστικοποιήθηκαν οι διατάξεις του ασφαλιστικού -για την απασχόληση…

Ελαιόλαδο: Πόσο θα κρατηθούν στα ύψη οι τιμές

Ακριβό, τουλάχιστον για το επόμενο εξάμηνο, θα παραμείνει…

Λωρίδα της Γάζας: Σκηνές που πραγματικά θέλεις κουράγιο για να τις δεις…

Σκηνές γροθιά στο στομάχι! Βίντεο που ήρθε στο…
contact